Dagbog Team Tranen D.28.02.09

Tranen med Madelung som gast "øst for kondomet"

En helt igennem fantastisk tur i Østersøen resulterede i 4 laks med den største til Ulrik på 12,3!

Efter at have aflyst de sidste 2 planlagte ture i sidste øjeblik dvs. kl. lort om morgenen lykkedes det endeligt.

Ud fra Klintholm kl. 7 og 11/2 time senere og efter lidt gammel sø satte Ulrik den første stang i det  0,7 gr. Kolde vand. Mens Madelung liiiige skulle have gang i fingerne. Ned i 30 fod klar til den næste. Autopiloten skulle lige have et tryk og så hvinede linen af hjulet!!! Jeg skreg nok endnu højere:) Den må nærmest have fået loddet i hovedet :)

Med kun en stang i vandet var det nemt at rydde båden.... At nettet skulle så hurtigt i brug var forrygende. Efter en hurtig fight lå 12,3 kg i båden!! Hvilken start -  at dørken holdt til jubelscenerne kan stadig undre.
Ulrik ærgrede sig over at have lavet en "Freddi" - så'n en hvor skipper ta'r det hele selv...  Men hva' en gang skulle jo være den første hvor jeg fik stryg!

Vi blev i området og efter 3 timer gik sideplaneren i min side. Fat i stangen for at mærke om der var kontakt - jo den var go' nok. OG SÅ RØG KLEMMEN I 60 FOD - i min side!!!!

Ulriks kommentar - det er en torsk! Det kan han selv være - men blev overbevist da den gik 1 meter ud af vandet 300 fod ude. Så er Østersøen f...... smuk! Begge fisk kom ind og 2 stk på 5,5 kg var liiiige mine første
laks! Hvilken forrygende tur!

Vi skulle tidligt hjem -  men Ulrik skulle lige sætte dagsordenen og sluttede med en på 7,1.

Tak til Ulrik for en fantastisk tur hvor de tog vidt forskellige agn: Big Ed i to farver, brisling og en jeg ikke kan huske fabrikatet af. Den ene af mine gylpede en 17 cm. Lang levende tobis op da den lå i båden!

Næste gang skal min båd svines til med skæl - og så bliver den ikke vasket foreløbig

Claus

 

 

Til top