Dagbog Team Tranen D.08.04.09

11,8 og 15 kg

Ny PR til Tranen.

Turen i dag gik til Møn som et par gange før i denne sæson. I dag var bare endnu en særlig dag hvor "Tranen" fik ikke mindre end 2 nye PR indenbords.

Vi tog ud kl. ca. 10.30 for der var lovet en del gammel sø som skulle ligge sig ved 13-tiden og ganske rigtigt så var der noget men ikke værre end man kunne snige sig afsted.
Grejet sat kl. 12 og så var det ellers bare at vente. Ca. 1 time efter fik vi en lille havørred, men på jagt efter laks var vi så den blev genudsat.
Meldingerne om laks kom jævnligt over vhf´en og en position blev givet (Tak til Peter Futte) hvorefter Tranen blev manøvreret derhen. Kl ca. 15.30 var der hug ene sideplaner i min side og inden jeg så mig om var der  også hug på dipsy´en i min side.  2 gode laks sad på og så var der ellers panik i båden med at få ryddet stænger og grej til side så fighten kunne begynde.
Lars, min gast, har ikke fanget laks før, så han fik den ene stang og jeg tog den anden og så var det ellers om at få dem indenbords. Efter ca. 45 min. fight lå 2 flotte laks på dørken og det stod klart at de begge var +10.
Efter vejning viste Lars laks 11,8 kg og min viste 15.5 kg (senere kontrolvejet hjemme til 15,4 kg) og 2 nye PR var i hus. Kanon dag må man sige.    
 
Laksene blev som sagt fanget på henholdsvis sideplaner og dipsydiver og begge på brisling i Huksiraksi-agnholder. Fart: 3.1 knob.Med venlig hilsen

Ulrik Holm

 

 

 

 

 

Til top