Saltstrømmen Maj 2010

Så er der billeder fra vores tur til Saltstrømmen i år. 3 både var afsted. No Name med Gasten Martin, Sildekassen med gasten Finn og Odin med gasten Jan. Selv kunne vi ikke prale med det helt store. Fik helleflynder op til 13 kg, Havkat op til 4,5 kg, Lange på 1 kg og lubbe? op til 4,5 kg. Men vi tager revanche ;-) og uanset hvad så var det en dejlig tur i et smukt landskab og godt vejr.

 

 Michael med 24 kg´s og 30 kgs. = 2 x PR

Beretning fra Odin:

Årets tur til Saltstraumen var igen i år god, selv om vi ikke fik så mange helleflyndere som sidste år. I Odin fik vi 24 flyndere og 3 havkat. De største flyndere var 30kg; 24,5kg; 19,5kg; 14,5kg og 13,5kg, mens resten faktisk også var pæne med en typisk vægt på 7-10kg. Havkattene var ca 6kg + en killing. Jan var helt suveræn, han fangede de fleste flyndere, og fik også en flot flynder på 19,5kg den anden sidste dag. De første dage var vejret bedst med flot solskin, mens den sidste uge var mere kold og med mere regn. I starten var vandet meget uklart, men det blev bedre i løbet af dagene, og det skyldes kraftig regn som havde vasket både mudder og træer ud med floderne. Noget af det sjove vi oplevede var at møde en rådyr svømmende i Misvaer fjorden. Den krydsede fjorden, og det så let ud for den selv om vandet var rimeligt koldt.

 

Så kom der også billeder fra Jens og Finn - Se herunder:

Beretning fra Sildekassen:
Det har været en god tur når man ser bort fra alle de uheld der gik forud og under turen sidste uheld da vi kom hjem, men Finn Flynder fik mange flynder 15 stk. største på 10,8 kg jeg fik 11 stk. med den største på 13,8 kg
Men jeg vil ikke sige hvor mange Pr. han fik da han vil blive en meget fattig mand

Vi hade også fælles spisning hvor Martin hade lave Ungarsk gede mørbrad. Den var rigtig god men den var også lavet på en Weber grill af en ekspert det. Var rigtig hyggeligt.

Med Venlig Hilsen

            Jørgen Jens Larsen

 

 

 

 

 

 

Til top