Saltstrømmen 2009

Så er der billeder og info fra vores tur til Saltstrømmen hvor undertegnede i No Name med gasten Martin , Dennis med gasten Jens og Michael med gasten Jan deltog. Vi havde en dejlig tur med masser af fisk i bådene og vist også den tur Næstvedbådene har haft med flest flyndere oppe i båden og vende.

Det var første gang vi i No Name skulle derop og fiske. Vi havde indlogeret os på et sted kaldet Tuvsjyen hvor vi fra pålidelige kilder havde fået oplyst at de var vældig flinke. Og ja det må man da sige. De var utroligt flinke og et dejligt sted de havde med alt hvad man som lystfisker kunne bruge såsom flot rensebord, bådebro lige udenfor døren næsten, egen Gourmet restaurant der iøvrigt var i Norsk fjernsyn mens vi var der, store frysere og meget mere.

Vi vidste at de andre fiskede rapala magnum woblere men vi havde sat os for at når først den første flynder var ombord sadlede vi om fra woblere til fiskeri med død agn i form af små Sej. Vi havde lavet tackler hjemmefra med store spinnerblade og perler foran . Det viste sig også at være det helt rigtige med død agn og spinnerblade. Første tur gav 11 flyndere til No Name og 1 til Flynderen og 2 til Odin. Så agnfiskene gjorde en klar forskel og har man så også Cannon digitroll kan det næsten ikke blive mere optimalt. Efter 1. turen sadlede de 2 andre både om til fiskeri med agnfisk og så kom der masser af flyndere i alle bådene. Ja Jens og Dennis fik faktisk rigtig "held" (må det være ;-)) i sprøjten og endte med at fange de 4 største på op til 26 kg. Vi andre må jo så konkludere at vi må have held i kærlighed ;-)

Michael og Jan i Odin fik desuden nogle rigtig grimme men store havkatte med 2 på 10 kg. Det virkede sku også som om de havde rigtig godt styr på fiskeriet efter de der grimme dyr i den båd og hvis vi skulle komme afsted igen næste år må vi se om ikke vi kan få kopieret de der hotspots og tricks af for fik da luret at det var præcis samme sted han fik de der katte hver gang.
Personligt havde jeg ikke den store interesse i at fange det grimme dyr af en Havkat men bådmakker Martin var meget opsat på det så han fik da overtalt mig til at forsøge et par gange men dog uden held.

Vi havde fra nogle svenskere, som var taget tidligt hjem fra Röst grundet blæsevejr og havde indfundet sig på saltstrømmen, hørt at der var mange havørreder og laks at fange i saltstrømmen. Jeg spekulerede tit på at prøve fiskeriet efter dem for måske var det et hidtil ukendt guldvand til ørred og laks. Det er jo ikke lige det man først forbinder med Saltstrømmen. Vi fik dog aldrig prøvet det for mente hellere vi måtte koncentrere os om de helleflyndere nu vi var heroppe og en laks kunne vi jo altid fange derhjemme. Dette har jeg dog fortrudt lidt så hvis jeg kommer igen næste år skal det altså prøves. Her skal det iøvrigt lige nævnes at Odin fik en fin ørred på 8 kg som sidegevinst til hans helleflynderfiskeri. Meget god sidegevinst ;-)

Nå men en god tur var det dog og hvor smager det helleflynder dog bare godt ! Mums!! Iøvrigt en utrolig smuk natur der er deroppe, men det kan i jo selv få et indtryk af ved at se alle de nedenstående billeder.

Mvh,

No Name alis Kenneth Hansen


Lidt video fra Saltstrømmen..

.

Beretning fra Odin:
Samlet fangst for Odin var ok, selv om vi slet ikke kunne matche flynderen der i år var ”flyvende”
Havkat: 10,1kg, 10,0kg, 8,0 kg, 8,0 kg, 7,0kg og så 2 mindre på ca. 3 kg
Sej: Op til 6 kg
Havørred: 8,0 kg
Flyndere: 37 stk i alt med den største på 15,0kg

Beretning fra Flynderen:
Da de to gamle fik startet op satte de alle de unge på plads med at fange flerst og størst, 26 kg fanget af Dennis og Jens
se billed. Vi fik også flerst 62 stk. 26, 23, 21,2, 18,6 kg. og brugte ikke så meget tid på det som de andre.

Med Venlig Hilsen
Jens "sildekassen" Larsen

 

Når jeg får tid vil der også komme en film op og ligge på hjemmesiden, men den kræver lige lidt redigeringsarbejde først.

Kenneth

 

 

Til top