Dagbog Team SEP og Viola D.27.04.17 -

Beretning fra Team SEP: Måske sidste trollingtur dette forår for mig!
Som det næsten er for vane tog jeg til Møn aftenen før – denne blev dog udvidet idet Claus, som I har mødt, kom og spiste. Den stod på grillede pølser og kartoffelsalat.

Efter at have sovet i både drog vi ud kl 0600 og ret til Næstvedhjørnet. Tanken var at kopiere sidste tur som gik fint – men ting kan ikke gøres to gange med samme resultat!!!

Claus havde et tilbud ved 08 tiden og kl 0900 var første fisk i kassen. En tre – fire kilos som gav rimelig fight i begyndelsen men løb så træt. Ved 1130 tiden fik Claus en 5 kg og det blev dagens resultat – en til hver – ja udover jeg sluttede dagen med en stor næbbet.

Hele dagen var der gode lodninger men alle var som skyer og ingen med masse. Da jeg ordnede laksen var den fyldt med tobis – så husk de små apex samt Reino lange tynde….

Beretning fra Team Viola:
Havde en kammerat med en tur på 40 meteren, for at fange sin første laks.
Det holdt hårdt med at finde dem derude. Og vi vidste godt det ville blæse op ved 14:00 tiden. Men valgte at trodse vejret og bliv derude. Kl 15:00 fik vi et dobbelt hug lige syd for møllerne. Mistede den ene men fik heldigvis den anden i båden. Så en glad mand fik sin laks på 5,8 kg. Bagsiden af medaljen var så en lorte tur ind i havn. Vi var over 2 timer om at komme ind. Men ellers en dejlig dag.

 

 

 

Til top