Dagbog Team SEP D.28.09.16 - På Bæltet med nye stænger

Købte nye stænger til Onsevig men det viste sig at de var lovlig stive så Jagt og Fiskerimagasinet leverede to erstatninger som skulle afprøves. Planen var søndag sammen med NB men vejret så lidt trist ud. Derimod så mandag tirsdag godt ud – og nu når man selv kan arrangere sine fridage – så blev det det!

Jeg kørte til Tårs lige over middag således der var tid til et par timer på vandet. Første dag fiskede jeg ved Trilleren og det blev til Skrubbe på 42 cm samt lidt andet godt fra havet. 2. dagen tog jeg direkte til langelandssiden efter hvar – men der var 0 strøm!! Så jeg ringede til Stoffer for at få vejrmelding. Det tager jo altid lidt tid at snakke færdig og i de 15 min havde båden ikke rokket sig og stængerne stod i holderen. Så lidt overrasket blev jeg da jeg ville flytte og der sad en undermåler af en hvar på den ene stang.

Det forlød at der var mere strøm på Lollandssiden så tilbage igen – 30 mil til ingen nytte.

Her løb strømmen mellem 0.8 og 1.5 hen over dagen så resultatet blev et par kilo hvar og en basse på 2.6 – og 52 cm, et dejligt syn at se sådan en plade komme gennem vandet med åben mund..

..og selvom Tannet havde lovet storm var det gudevejr.

…ups og stængerne …for den da det virker!!

 

 

 

 

 

Til top