Dagbog Team Ronja D.26.04.19

Tja, jeg havde deltaget klintecop som altid.
Men ikke det store at skrive om det, fra min side.
Andre fra os Næstved bådene gjord det betydelige bedre end min indsats.

Så jeg måtte have en revanche på den dårlige indsats fra weekenden konkurrence.... 
Tror jeg var dagens første båd i vandet, der stod i hvert falde ikke andre trailere på p-pladsen.
Det stod en del gammel sø  fra gådagens blæsevejr så jeg gad ikke lige sejle den lange vej til 40 meteren.
Så jeg startede i bananens sydlige del.
Stængerne, med div farvestrålende metal skete i forskellige udformeringer blev søsat.
Farten gennem vandet blev indstillet, og autopiloten blev indstillet så kursen gik gennem nogle af de gamle punkter der fra de sidste 15 års fiskeri havde givet flere fisk i området.
Vente, vente, vente...... Osv... Der skete bare ikke en dyt. I toppen at bananen blev der vent om, og retue mod udgangspunktet..... Hmmm.... Heller ikke den vej skete det noget.
Østenvinden havde været der længe, så måske den anden side at skrænten skulle prøves af. Så kursen blev lagt om, og 2. turen op gennem bananen  blev lagt på modsatte side.
Da jeg var tæt på toppen og havde lagt an til en 180*  vending for at sejle retur, begyndte det ene hjul i bagbord side at spille sg 47 lbs3 musik 👍
Ikke det store skrig, så tænkte det "bare" var en lille en. Tog lige den yderste sideplaner ind, da jeg kunne se den ville være lige tæt nok på.
Stille og rolig kom de 400 fod den havde fået at låne på hjulet retur, men de sidste 80/150 fod var der en del uenighed om mellem mig og fisken.
Flere gange vandt den trovtrækkeriet, frem og tilbage, og var da også lige ved at vinde helte fighten da den lige skulle blande sig med styrbord downrigge.
Det endte med at netposen lukkede sig om fisken og den blev føftet ombord, og kort efter hang i vægten for at blive vejet til en vægt der kun var små 200g fra en tangering at min pr.
Fisken vejede 15,8 kg

 

 

 

 

 

 

Til top