Dagbog Team Ronja D.18.11.18

Var inviteret til stør fiskekonkurrence med min fiskemakker/kollega Tommy Steenstrup Djernis. Jeg har aldrig fangst en  stør før, så det skulle blive sjovt at prøve. Starten gik i gang, og Max 3 min efter var det fisk på, dog ikke hos os, men de 2 der sad lige ved siden af os. Ok fisk, og jeg fik set en stør tæt på. Lidt senere op af dagen blev det så min tur til af have en for enden af stangen😁 den kom på land og blev vejet af konkurrence drommer til 10 kg. Super tænkte jeg, ny art på mit cv. Ikke lang tid efter var det så Tommy som stod med fisk på. Den kom også på land, og var en flot en på 14+ 👍
Godt tilfreds var vi, for nu havde vi begge fået fisk, og dagen var reddet. 
Men så kom en lang ventetid....... Der skete ikke  noget hos os, men rund omkring os blev der fanget godt med fisk. Så det blev tænkt nogle tanker om det vi nu gjorde, var det rigtigt. Drengene ved siden af havde vi set fiskede med skaller, en agn vi ikke lige havde med. Så en time før konkurrence sluttede, gik Tommy og og hørte om de skulle have en for meget de kunne undvære. 👍 der havde de. Og en ½ time senere stod jeg med fast fisk på som ikke bare sådan var til at få ind. Rent faktisk kæmper disse stør ganske godt. Det tog faktisk en del tid før denne sej trækkende fisk overgav sig og kom på land. 
Selv om jeg tidligere har fange fisk på den rigtige side af +20 kg, kunne jeg godt se at her var tale om en NY PR😁👍😁👍 og vægten viste også hele 35,56 kg. 
Dette resulterede i en 1. Plads.
En stor tak skal lyde herfra til Roskilde fiske land, og ikke mindst til min fiskeven Tommy.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til top