Dagbog Team Ronja D.03-04.04.15

Klintecup er nu overstået, og et meget fint stævne der blev afholdt. 👍
Allan fra Team Njord var med som gast.
Førstedagen "fredag" blev starten udsat, grundet den meget vind, så dommerkomiten valgte at vi  ikke måtte gå på 40m, men skulle blive kystnært. Så var det jo oplagt at fiske efter ørreder.
Vi fik taklet om i en fart, til mindre arvn, og fandt 10m kurven ned mod Falster. Det gav ikke det store......ja, rent faktisk ikke en skid. Så da det var tid at vende snuden hjemad gik vi en tak yderligere ind mod land, og fandt 7m kanten. Vi var kun lige vendt, da den yderste sideplaner i Allans side begyndte at spille sg47 musik på tagbøjler. En fin havørrede på 3,7kg gled i nettet, som viste sig at blive dagens største, og rent faktisk også konkurrencens største.
Lørdag, anden dagen: Vi fik lov at starte til tiden, vinden havde nemlig lagt sig lidt hen over natten.
Så som altid fandt jeg 37m vand under kølen og startede der.
Men hvilke start.
Igen var det i gastens side det hele skete. Allan havde virkelig tur i den, så de 5 stænger der skulle sættes i hans side, lod sig ikke gøre de første 1,5 time. Konstant var der fisk på.
Generelt over hele dagen gik det rimelig godt, dog smed jeg selv de 2 første tilbud....men kom dog på tavlen med et db hug på riggen. Jeg havde faktisk den ene stang i hånden da den ene huggede. Sjovt at prøve det.
Vi fangede også en med et gammelt blink siddende i ryggen.
Så da dagen var omme, og det var tid til indvejning på land, endte vi på en samlet 8. Plads i laks. Og 1. Pladsen i ørrede.

En tak til Møn trolling klub, og Team Njord for en fed weekend.

Ronja.

I

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til top