Team Ronja D.22-23.05.10

Ktc 2010
 
En ½ time før jeg kørte til køge fredag fyraften, ringede Team Njord.......Kan jeg sejle med dig til KTC?
Jep!
 
Lørdag:
 
Starten gik 7.30 ,der var en del tåge, men regnede med at den ville lette senere. Det gjore den også, ca.½ time til middag, ellers så vi den ikke solen resten af dagen.
Allan lagde ud med den første .....og der 2.......3..... 4..osv
Persoligt fik jeg kun en genudsætter den dag. Men Allan gjorde det sku godt: Dagens 2. største fisk, 3,715 kg og nr.1 var kun 45 g størere. Vi /Allan indvejede også en på 1.865. Og vi lå nr. 5 i konkurrencen.
 
Søndag:
 
Igen gik starten kl. 7.30, samme vind som fredag, Nemlig 0
Det ville komme senere på dagen sagde Jan til skippermødet.Op til 10ms
I havn, lige inden starten havde vi taktikmøde for dagen.
Den blev fulgt hele dagen, 7-8 ørreder var oppe og vende, de fleste til gasten ...LIGE SOM DAGEN FØR.
Nu var jeg efterhånden blevet en del bekymret, om mine evner til at få hul på bylden med de fisk (der kunne holde målet)
Endelig blev det min tur, den gik i 12 fod på riggen, på min persolige favorit avn på bugten.
Den tog godt!!! Efter 2 stænger var halet ind i begge sider og den stadig strøg afsted med linen, kom tanken op i os begge. Var det mon en laks?
Det viste sig at være en 5,1kg ørred, og konkurrencens største fangst.
Det bragte os op på en samlet 2. plads.
 
Team Gnavpot blev nr. 7
Team Paroni nr. 20
Alt i alt et ok resultat af Næstved Bådene.
 
Der skal lyde en tak til Team Njord for deltagelse.... og alle dine fangster.
Håber vi igen til næste år kan stille op som et Team.
 
Ronja

Beretning fra Gasten Allan:

Så gik KTC i gang, den weekend hvor sommeren og den lune luft for alvor ramte Danmark anno 2010. Jeg var så heldig at blive inviteret med af Thomas Høstbo fra Team Ronja. Den første dag gik med tyk tåge over Køge Bugt, men trods den triste tåge kom der Ørreder i båden, hvoraf to fisk kunne være med til indvejningen. Den største var på 3,7 kg og var dermed dagens næststørste fangst og medbragte præmier i båden hos Team Ronja.
På konkurrencens andendag blev der lovet en hel del vind op ad formiddagen, så strategien blev lagt og afsted det gik...Strategien virkede: 7 ørreder måtte op i båden, hvoraf de tre kunne gå til indvejning. Det skal siges, at der blandt de tre var en rigtig pæn havørred på 5,1 kg, som også blev andendagens største (FEDT!!!!). Flere præmier til båden; for største fisk og anden bedste placering ved Team-konkurrencen, KTC 2010. Det skal også nævnes, at der kom to Næstvedbåde på tavlen, så to af tre Næstvedbåde, som deltog, fik præmier. Det er da en meget god statistik :-) Jeg vil gerne sige tak herfra for en god weekend om bord på Team Ronja. Mvh. Allan. (Team Njord)

 

 

 

 

 

 

 

 

Til top