Dagbog Team Odin og Anja August 2018 - Kroatien

2018 var et svært år for os i Kroatien. Vi så ikke så mange tun på ekkoloddet og vi havde svært ved at få dem til at hugge. Det blev til 3 tun og en guldmakrel, foruden en masse blåhajer og rokker. Fiskeriet havde været godt i ugen før vi kom, og var også ok den første uge, bare ikke for os.

Den største tun vi fik, var på 165cm til hale roden (efter tun tabel ca. 80-90kg hvilket vi dog tror, er i overkanten). Tun tabellen virker til at være lidt overoptimistisk. Generelt var de tun der blev fanget større end vi har set tidligere, der var flere fisk på 160-180cm.

Og så fik vi også en stor guldmakrel(Mahi-Mahi). På vej ud så vi en stime guldmakreller der jagtede i overfladen. Vi stoppede og smed sardiner ud, som de gik i gang med at guffe løs af. Da de kom ca. 4-5meter fra båden, smed vi en sardin ud med krog i, og boom en stor guldmakrel huggede. Den sprang ud af vandet i hugget og tog flere hurtige udløb. Vi fik desværre ikke flere i stimen, men det var sjov at prøve. Guldmakrellen var på 17,5kg og 142cm lang.

Turen var dog fantastisk som altid, super vejr med høj klart solskin, meget varmt (30-40 grader om dagen), og en hyggelig by Jezera, hvor vi efterhånden kender en hel del som vi møder hvert år.

 

 

 

Til top