Dagbog Team Anja, Odin, SEP, Dino og Jeanne dÀrc D.06.05.18

Beretning fra Team Odin:
Var en tur til Klintholm sammen med andre Næstved både. Vi hyggede on lørdag aften i Klintholm bl.a med middag på hyttefadet og tog tidligt ud søndag. Konge vejr, sol hele dagen og ingen vind. Fisk blev det også til, 2 laks på 9,8 og 10,2kg. Hornfisk var der også en masse af. Tak til de andre NB’er for hyggeligt selskab.

Beretning fra Team Anja:
Var en tur ud fra Møn søndag i utroligt flot og varmt vejr.

Ture gik til møllerne, men trods ihærdig indsats var der ingen laks til mig. Fik dog hornfisk så krogene burde virke.

Sejlede ind til kysten kl. 19 og kastede efter havørred. Fik kontakt til 2 på en times tid. Den første faldt, men nr. 2 var inde at vende og var en rimelig fisk på ca. 2 kg. Den burde dog have vejet 3, så den kom ud igen.

Beretning fra Team SEP/Dino:
Dejlig søndag hvor 5 fisk var i båden og 3 med hjem. 5-7-9 kg. Første fisk kl 0645 og sidste kl 1530 så dagen var brugt. Indimellem hornfisk.

FANTASTISK vejr….

SEP/DINO

Beretning fra Team Jeanne dArc:
Hjem fra arbejde lørdag kl. 14.00 og så af sted til Klintholm for at tage en overnatning, så jeg kunne være klar tidligt søndag morgen.

Det var aftalt aftenhygge med flere fra klubben, så der var bestilt bord på Kahytten og så blev det til en omgang snitzel med et stort glas fadøl, hyggeligt.

Søndag morgen var det så afgang 04.45 på fladt vand mod den opgående sol.

Det blev en dag med rigtig godt vejr, blankt vand og højt solskin, men desværre ingen blanke fisk, ud over en undermåler, i båden.

Det blev en dag med nogen både med 0-tur og andre med 2-3 fine fisk i båden.

Men pyt bare vi har hygget os, og så er det også ny energi med lidt sol på kroppen, og jo så fik jeg jo også lige afprøvet min nye monterede Trolmaster Pro 2 trollingkontrol og det virkede perfekt med den trinløse regulering.

Fiskehilsen

Jørgen ”Team Jeanne d’Arc”

Beretning fra Team Marie:
En sidste tur fra Klintholm havn. Super dejligt solskin men total blank vand.

Det blev desvære en nul tur med laks, da de langnæbet fisk havde taget styringen den dag. 8 stk hornfisk blev det til.

 

 

 

Til top