Dagbog Team Odin Kroatien August 2013

Så er Odin tilbage fra 2 uger i Kroatien. Det blev til samlet 6 dages tun fiskeri uden for øerne og 1 dag hvor vi sejlede rundt i fjordene da det blæse for meget. Fiskeriet i år var godt, og vi fangede 19 tun, 5 albacore, 1 blåhaj og en rokke så det var helt ok. Gennemsnitsvægten i år virkede højere, og vi fik de 3 største tun på 60kg, 80 kg og 90kg og albacore op til 12,5kg. Vi har desværre også mistet nogle gode tun i år der knækkede linen og nogle der mistede krogholdet. Vores største problem i år var at skaffe sardiner… det var noget af en udfordring pga fuldmåne og en del vind.

Vi oplevede også at se en kæmpe stime tun. Flere hundrede tun ”kogte” rundt om os da vi kom sejlende, de sprang og svømmede rundt om båden og vi lå midt i det. Det var et imponerende syn. Lige så hurtigt som det startede var det slut igen, og vi så ikke flere tun den dag.

 

 

II år er Odin igen på tun fiskeri i Kroatien. Vejret har indtil nu være noget dårligere end sidste år, og det er kun blevet til 3 dage på havet og 2 inde dage. Fiskeriet har dog været godt, og første dag startede vi med en tun på 50kg… så var vi i gang. De næste 2 dage var det blæsevejr, men torsdag kunne vi igen komme på vandet. Om formiddage skete der ikke noget men om eftermiddagen gik det stærkt. Vi 5 tun på 40kg, 2 på 50kg, en på ca. 80kg og en på ca. 90kg anslået efter længden. De 2 store var henholdsvis 180cm og 190cm lange så det er nogle store fisk.  I dag fredag var også ok med 2 tun på 40 og 50kg, men vi mistede desværre en tun der virkede rigtig god da linen knækkede…øv. Det blev også til en blåhaj på ca 2,5meter.

 

   
   

 

 

 

 

 

 

 

 

Til top