Team Odin i Kroatien August 2012

D.01.09.12

Så er Odin tilbage i Danmark efter en super tur til Kroatien. Vi sluttede af den sidste dag med 2 flotte tun på 40kg og 50kg, og med et super vejr. Samlet nåede vi op på 14 tun, hvoraf de fleste lå mellem 40-50kg.

Nogle gange var det umuligt at afkroge fisken i vandet så selvom den ikke havde godt af det så var vi nødsaget til at tage den ind i båden for derefter at genudsætte den.. Vi håber den klarer det...

Det var en kæmpe oplevelse at prøve kræfter med så stærke fisk og helt sikker noget som bør prøves en anden gang.

Mvh Michael

D.28.08.12

Efter en blæsevejrsdag kom vi igen på havet. Det blev dog ikke til så meget i dag, da tunene ikke var hjemme. I stedet fik en blåhaj som tog alle 4 liner, kappede 3, men vi fik den dog på den sidste stang og fik den ind til båden. Det var vist ikke et sted og fiske, så vi sejlede væk for at finde et andet sted.


D.26.08.12

Efter en nul dag lørdag kom vi i gang igen, selv om det kun blev en halv fiskedag pga. blæst. Fra vi lå i havblik, til det blæste 15sm+, gik der mindre end 20 min. Vi fik testet Rydsen, og den bjærger sig fint i 4-5meter høje bølger der brækker, selv om vi dog fik en del røgvand. Dagens resultat blev 2 tun på begge 50kg, så det var ok.

D.24.08.12

Vi prøvede i dag de samme punkter hvor det gik godt i går. Det var sværere i dag, da der næsten ikke var nogen vind så vi kunne drive, og så var det VARMT. Vi fik dog 2 tun på 35kg og 45kg, så alt i alt en fin dag.

D.23.08.12

Hej Kenneth, Her lidt fra dagens fiskeri

Efter en dag med en nulbon gik det bedre i dag. Vi prøvede på en anden plads, og det hjalp. Samlet fik vi 5 tun i dag med en på 25kg, 35kg, 40kg, 46kg og så en 50+kg. Igen var vejret perfekt så det er noget af en oplevelse at fighte så stærke fisk.

Mvh Michael og Jan
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

D.21.08.12

Netop modtaget dette fra Michael og Jan som er taget til Kroatien i Michales båd (Odin):

Efter 2 dage hvor vi havde mistet 2 tun, hvoraf den ene knækkede linen på motoren, så var tredje dag lykkens dag. Vi fik 3 tun, hvor alle 3 var på ca.50kg. Den ene vejede vi til 48kg, derfor vidste vi hvor lang den var, og de andre var samme længde. Det var en oplevelse i flot vejr med 1-2sm vind, og højt klart sol. Alle fisk gav en god fight, og tog når de huggede et super udløb. Det er ikke til at forstå, at de kan svømme så stærkt, selv om bremsen stod så hårdt, at vi ikke kunne trække line af hjulet med hånden.

De er dog ikke så nemme at afkroge i vandet, men en tailer og en lang tang hjalp på sagen, selv om det ikke var let. Det var også den eneste dag hvor vi helt sikkert så tun på ekkolodet. Vi kunne en af gangene se tunen komme op nede fra, lige inden den huggede, så vi fik et forvarsel.

Hver dag har vi fanget flere rokker, og vi har også set en sværfisk springe flere gang tæt ved vores liner, og også set en klumpfisk der svømmede i vores chumming spor.

Mvh Michael & Jan

 

I

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til top