Team Odin D.29.07.11

Mens jeg var på sommerferie i Kroatien, skulle tun fiskeriet ud for Jezera prøves. Jeg havde ikke min egen båd med, så det blev på en charter hvor vi var 2 der deltes. Super fiskeri og spændende at prøve. Vi fik 3 tun på dagen, og jeg var den første der skulle tage stangen ved hug. Efter 1 times fiskeri gik knarren på en bly belastet sardin. Fighten tog 20 minutter før min første tun lå på dækket.. en flot sølvblank på 35kg.

Grejet blev sat, og der skulle igen gå en time inden Polakken, som jeg var ude med, kunne lande en flot fisk på 40kg. Nu var vi rigtigt i gang.

Dagens sidste fisk tog på en sardin der ikke var bly belastet, og som derfor fiskede højt. Det var ikke til at tage fejl af. Knarren gik, og så tog den bare udløb. Den nåede at tømme hjulet halv, og selv om vi sejlede til den tog den stadigt line. Efter 1½ times fight, hvor jeg lagde alt det pres på den jeg kunne, og den alligevel selv bestemte hvornår den skulle ned, så var den klar til at blive landet. En flot tun, hvor vi var 3 om at trække den ind. Den vejede 118kg og var 215cm lang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til top