Dagbog Team No Name D.29.09.18 - 01.10.18 - Bolmen

Vel hjemkommet fra turen til sverige må jeg nok erkende at geddefiskeri på Bolmen ikke er det bedste men nu fik vi da prøvet og vi havde en mægtig hyggelig tur.
 
3 både fangede vel 35 gedder men største var på ca 2 kg og den var en ener. Resten var små 0,5- 1 kg. Vi fiskede langs kanterne, i åkanderne, på de dybe skrænter, på grunde midt ude i søen men lige meget hvor vi fangede dem blev de ikke større.. Meget underligt syntes jeg..

Sidste dagen gik med lidt sandart fiskeri. Det var hyggeligt nok med sandarter på 1-1,5 kg. 

Fik testet min Panoptix Livescope og hold nu op den kan vise detaljer.. Første forsøg var med en shad jigs på ca 16cm. Rullede ind foran transduceren som stod i "forward" mode og var helt paf. Man kunne se halen på jiggen dreje fra side til side. Så detaljeret var den. Vildt!!
Senere mens vi var på vej ind over en skrænt med transduceren i "forward" mode kommer en større fisk svømmende på tværs og den stod klokkeklart aftegnet og man kunne se hvordan den svømmede med halen fra side til side.. vi var begge helt paf.. fuck det så godt ud. 
Desværre fik jeg ikke nogle gode billeder da jeg havde lidt udfordringer med at optage billedet over på min tlf. 
Et enkelt billede blev taget af en stime blandet løjer og skaller hvor den igen stod i "forward" mode.. Nu var der jo nærmest ingen store fisk på den sø så jeg glæder mig meget til og prøve den et andet sted..Fiskene små men bøfferne store :-)

 

Til top