Dagbog Team No Name, Mette, Marie, SEP, Dino D.21.01.18

Beretning fra Marie:
En skøn dag efter laks. I dag lykkedes det at få laks i båden. Blev i alt til 4 stk

Havde min datter med i dag. Hun fik den største. 

Vi fik dobbelt hug efter et par timer, en på 5 kg og en på 6,5 kg. midt på dagen fik vi dobbelt hug igen, en på 8 kg og datterens på 13 kg. 

Super fed dag og dejligt vejr.

Team Marie

Beretning fra SEP:

Singletur til Møn - men sammen med Næstved drengene.

Hygge i havnen hvor der blev gjort nar, grinet, drukket øl og spist Lones kage. Afsted kl ca 0700 og gik syd for separeringen - hvilket betød at der opstod et nyt Næstvedhjørne - med Freddi, Ole, Rasmus, Anders og undertegnede.... se billede. - desuden var Stæren, No Name, Henrik og Dino ved møllerne.

Jeg havde tre tilbud - en som trak knarren i 20 sekunder, en undermåler og så denne trekilos.
Beretninig fra Dino:
tjaa der er ikke så meget nyt at fortælle om bom systemet i klintholm havn billede taler hvis for sig selv om hvordan det virker dernede. men nu har de da været så flinke at sætte en skilt op med et tlf nr man skal ringe til når der er problemer (godt det ikke er mig der har den vagt ) . nå ja fik en enkel laks på 6 kg.
M.V.H, Dino

Beretning fra Mette:
Ikke meget at skrive om på vores båd i dag
Men gode lodninger var der
Freddi
Beretning fra No Name:
Første laksetur i år og så fik vi lige klaret årets nulbon som jeg nu forventer der ikke kommer flere af ;-)

Satsede på det lave vand men der var ikke mange fødefisk- Så lidt enkeltstående laks men ingen der gad og bide. Flyttede plads til middag og det hjalp lidt i form af 2 mindre udløb men de kom ikke med ind.

Fik afprøvet de nye ABU Ambassadeur Altum DLC Syncro med digital linetæller. De er rigtig lækre og som forgængeren Alphamar spiller de 100% . Den digitale tæller gør dem bare lidt lækre og så er det utroligt tydeligt display. 

Beretning fra Viola:
Årets første tur efter laks og første overnatning i Viola. Skulle prøve en overnatning i båden efter montering af oliefyr i skuden. Så kørte til klontholm lørdag aften kl 20:30 Hvor Seb og såhugdog allerede var mønstret. Det blev en hyggelig aften og lidt sent. Men vi var klar kl. 6:45 Vi satsede syd for separeringen. Det blev som No Name årets eneste nul tur.

Beretning fra Så Hug Dog:
Endnu ikke modtaget!

Beretning fra Betut:
Endnu ikke modtaget!

Beretning fra Stæren:
Efter turen med SEP for 14 dage siden (billede herunder), var det tid til at lufte min egen båd med min anden fiskekammerat Michael. Vi sejlede direkte til møllerne og satte grejet. På vejen ud så vi fine lodninger i tragten ved kondomet og havde besluttet at trække derind igen hvis der var for stille på 40m. Vi hørte lidt på VHF'en om andre der fik fisk hvor vi var, men gjorde noget forkert for der var intet til os. Kl 14 flyttede vi ind ved kondomet, sammen med mindst 2 sæler og dem gad vi ikke konkurrere med, så vi valgte den østlige ende af bananen i stedet. Efter grejet var sat fik vi tang på hele skidtet, så meget at vi opgav efter en times tid og tog i havn. Fantastisk vejr og sigt.
PS: Den blå Toby jeg købte i klubben gav en torsk der svømmer endnu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Til top