Dagbog Team No Name D.19-20.04.18Har været på bugten i min båd og kastefiske nær kysten efter havørreder og det er gået rigtig godt. Torsdag var sammen med Casper Jacobsen og Søren Vesth. 9 fisk måtte op denne dag med 5 til undertegnede og med største til Casper på 2,7kg. Bedst fiskede JoF custom kystwobler og SG Sandeel.

Denne dag havde vi virklig mange følgere - Hele stimer af ørreder. Det vildelste var en stime med 20-25 ørreder der bare fulgte efter en wobler. Det var primært små fisk i 40-45cm klassen men iblandt dem var også en stor der lurede på en anslået 3-5 kg.

Fredag var Martin L. Petersen inviteret med. Det var første gang han skulle prøve denne type fiskeri. En kort men kanon god dag i fantastisk sommervejr. Der var masser af ørreder selvom de virkelig skulle fristes meget for at hugge. Ellers fulgte de bare med. Fik ialt 11 stk denne dag med de 10 til undertegnede og ligeledes største på 75cm og 3,6 tynde kg. Desværre den burde jo have vejet 4,2 - 4,5 kg ca. men den gav en god spændende fight . Denne dag spottede jeg et par store der var oppe og vende og indenfor kastevidde og begge gange kastede jeg til den og den huggede også forsigtigt begge gange men blev desværre ikke sidende. Den ene gang var det tæt på og derfor blev den nok også skræmt for så den ikke mere. Mange følgere men ikke i stimer denne dag. Der var vandtemperaturs forskelle på over 2 grader i bugten selvom der kun var 1 km imellem stederne. Idag var SG Sandeel 27g i sort/sølv helt uovertruffen..

 

 

 

 

 

Til top