Dagbog Team No Name og Hæslig 01.06.17 - 05.06.17 Saltstrømmen

Endnu en fantastisk tur til Saltstrømmen i nord Norge er slut sammen med brormand René Hansen og Martin Langkjær Petersen.

Vi havde 4 fantastiske fiskedage med høj sol næsten hver dag, men dog med en lidt ustabil vind langt til havs men så er det jo godt man fisker et sted som Saltstrømmen hvor der er masser af pladser man kan fiske på selvom det blæser lidt og man er blevet lidt magelig.

Vi fangede rigtig godt med fisk. Således nåede vi 21 Helleflyndere op til 23 kg, masser af Sej op til 11 kg, 5 Havkatte op til 4 kg og en mængde torsk op til 13 kg, lidt mindre Langer og til slut en lille rødfisk. De fleste fisk blev genudsat undtagen lidt helleflyndere som vi alle inkl familien elsker at spise så nogle af dem måtte lade livet.. ;-)

Vi boede på Saltstraumen Brygge som er et fantastisk sted at bo deroppe. De har fuldstændig styr på hvad det er lystfiskere kræver. Stedet ledes af Kurt som har fuldstændig tjek på det og sammen med hans kollegaer yder de en super service. De har 26 udlejningsbåde. Alle i Gemi 600 alubåd med 80 HK på og udstyret med Garmin plotter og ekkolod... Næste projekt er at de udvider med 4 store Gemi 760 med 200 HK på..

Mvh Kenneth, Martin og Rene

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til top