Dagbog Team No Name D.31.03.17 - Nu med Radome

Så kom der Radar bøjle og den nye Garmin Phantom 18 radome på Silveren... Så er denne båd rustet til al den dumme tåge der tit driller her i foråret og selvom jeg har både AIS sender og modtager monteret så slår intet altså en radar. Den ser alt helt ned til den mindste fulg der flyver forbi dig.
Da jeg fisker en masse andet mere aktivt kastefiskeri hvor radomen vil sidde lidt i vejen har vi designet den således at den nemt kan afmonteres. Dvs hele bøjlen inkl. radome fjernes på 5 minutter. Det eneste der sidder tilbage er den rustfrie plade foran på styrepulten. Så fra januar til og med maj vil No Name være monteret med Radome. Resten af året vil den være afmonteret.

Syntes selv det er en vældig god løsning omend den måske ikke ligefrem pynter på min Silver. Sikkerhedsmæssigt og funktionsmæssigt der spiller det.

PS: Den nye Garmin Phantom radome udsender ikke mere stråling end en mobiltelefon. Det er en helt ny opbygning som iøvrigt også forbruger meget mindre strøm. Så denne kan godt monteres uden absolut at skulle være placeret over dit hoved.. Godt tænkt Garmin.. ;-)

 

 

 

 

 

Til top