Dagbog Team No Name D.03.09.17

En hyggelig dag på Storebælt med knægten. Fiskene var dog svære og finde men vi fik da skrabet lidt sammen til sidst. Fik nogle fine str makreller som sidegevinst efter pighvar.
Tog den lange tur fra kanalen og op til broen hvorefter jeg samlede Elliot op i Korsør havn til middag..

Fik samtidig kalibreret autofunktionen på mit nye Mente Marine Trim Display. Dvs. det var nyt i maj måned men hver gang man lige har skulle afsted har fiskeriet vundet og har aldrig fået det kalibreret således jeg kunne ruge auto funktionen som jo var hele ideén med denne opgradering fra den standard Bennett montering.
Må sige den auto funktion virker imponerende og når man lige har vænnet sig til det så er det nu super lækkert ikke at skulle justere noget som helst selv.. På auto styrer den alt selv. Lækkert og befriende...

Iøvrigt syntes jeg lige jeg vil slå et slag for den nye Yamaha 130hk 4-takt her. Jeg er simpelthen mere end imponeret over dens brændstof forbrug eller rettere mangel herpå..

Se blot dette nedenstående billede som viser en fart på 27,3 kn ved 4300 omdrejninger men kun et forbrug på 0,72L pr Sømil. Faktisk stod den generelt på 0,68/0,69 men lige da billedet blev taget var den lige lidt oppe. Jeg syntes det er imponerende at den på en 5,8 m båd med ret dybt v-skrog ikke forbruger mere benzin og så ved en så høj fart. Selv ved 32kn er forbruget kun 0,82L pr sømil.. Og det er jo ikke fordi det er en let båd og den er jo proppet med udstyr og stangholdere som altsammen vejer en del. Nå men jeg er ihvertfald imponeret..


Mente Marine display. Hele den normale computer er nu indbygget i dette her lille display. Det er ikke gratis men det er sku smart... ;-)

Til top