Dagbog Team No Name D.29.03.16

Efter at have været indlagt 2 gange på sygehus og brugt hele påsken og mere til på hospitalsbesøg og smerter, grundet en blindtarm og efterfølgende komplikationer så måtte jeg lige have en fridag for mig selv da jeg først mandag var kommet hjem fra hospitalet. Humøret var helt i bund. Sov hele formiddagen og tlf. på lydløs så efter en god lur var jeg frisk igen og solen skinnede jo. Ok det blæste lidt meget, men jeg trængte virkelig til noget positiv energi og hvad er så bedre end at prøvesejle sin nye båd for første gang :-)
Spurgte min ven Kim om han ville med ud på en kort sejltur. Det ville han godt men mente dog vi burde tage en stang med. Ok så gør vi da det selvom det ikke var planen.
Efter en kort tur for at teste om udstyret virkede og lige for at sejle den nye Garmin GHP Reactor ind slog vi over i lidt fiskeri. Det viste sig så at være en god ide, for vi så mange fisk, men de ville ikke bide. Dvs. lige indtil jeg fandt den rigtige medicin til dem.!!! Båden blev indviet med maner.Således var den første fisk ombord i det nye skib en pragtfuld gedde på 11,1 kg og 114 cm lang.
Det var da en god indvielse. ;-) Fedt fedt fedt..
Alt udstyret spillede og Yamahaén spandt, selvfølgelig, som en mis! Bemærk iøvrigt at Yamaha nu er kommet med et nyt 4,7" farvedisplay, som godt nok er ekstra udstyr, men hold da op det er fedt. Super nemt at styre trollingkontrollen og man kan selv designe sine skærmvisninger og de informationer man får frem..

 


Hold nu op hvor er det ren luksus med en Ulterra Riptide der selv kører op og ned og kan reguleres under fiskeri blot med et enkelt tryk på den trådløse fjernbetjening ;-)


Ja ja.. Her færdig med at proppe udstyr i er jeg ikke endnu men klar nok til en prøve tur. Venter bl.a. stadig på Garmins nye 16" model 7416xsv kommer på lager igen..


Det nye farve display/instrument fra Yamaha er super lækkert...


Man kan selv tilpasse skærmvisningen og dette ene instrument erstatter begge de 2 runde der ellers følger med..

 

 

 

Til top