Dagbog Team No Name D.14.03.16

Endnu et vellykket besøg hos min Yamaha pusher, Leif Larsen Marine i Svendborg.
Idag var det juleaften for mig, for der skulle nemlig monteres den helt ny udviklede Yamaha F130A på mit nye skiv. Den vejer kun 174kg og hvis rygterne taler sandt så er den utrolig brændstoføkonomisk men det vil tiden jo så vise når jeg får den testet af.
På vejen derovre blev jeg ringet op at deres venlige mekaniker Kenneth som blot lige ville have de sidste detaljer, således han kunne forberede sig på jeg ankom. Så da jeg ankom var alt lige klar til jeg kunne komme på operationsbordet med båden.

Nu er jeg jo kommet derovre en del de sidste par år og hver gang jeg er der er der altid godt med kunder og det forstår jeg nu godt for de tager sig rigtig venligt af dig derovre. Ikke underligt de er DK´s største Yamaha forhandler.
En stor tak skal også hermed lyde til Henrik og Leif Larsen for deres altid gode humør og hjælpsomhed.. TAK!

Alt gik efter planen så nu venter jeg blot på første testtur inden alt Garmin udstyret skal monteres.

OBS OBS!
Kan iøvrigt oplyse at Leif Larsen Marine holder Åbent hus denne her weekend og de siger de er i rigtig godt humør ;-) . Som i kan se på billederne jeg tog derovre har de jo masser af fede både og kigge på, så hvis du vil lave en god handel er dette nok et godt tidspunkt..


Ja mindre kan da ikke gøre det... ;-)

 

 

 

 

 

 

Til top