Dagbog Team No Name/Hæslig og brormand D.28.08-01.09.15Efter flere år at have haft lyst til at komme tilbage til fiskeriet i Norge, men blot ikke rigtig kunne finde tiden til det blev der endelig aftalt en kort tur derop. Denne gang dog uden egen båd for de ville ikke have den med i flyveren ;-) . 3½ dages fiskeri og flyveturen tog kun 3½ time + lidt tjek ind tid m.m. Dejlig nemt og ihvertfald langt bedre end 26 timer i bil med båd efter.

Fiskeriet gik glimrende. Vi fangede adskillelige helleflyndere op til 23,7 kg/127cm og torsk op til 23,5 kg. Havkat på 5 kg, Sej op til 5 kg, kuller og masser af makreller på 800-1200g. (Vildt gennemsnit de havde deroppe) .

Trods masser af vind og regn, regn og atter regn kunne vi komme på vandet hver dag. Saltstrømmen ligger i et meget beskyttet område så uanset hvor meget det næsten blæser er der altid et sted man kan fiske i nogenlunde læ..

Vi var jo vant til at være afsted med egen båd og det ved man jo altid spiller, da det bliver passet og plejet så vi var lidt skeptiske angående det der med at leje en båd og i det hele taget hele konceptet med en fiskecamp. Ikke mindst fordi man jo er lidt "nørdet" og stiller store krav til udstyret og faciliteter.

Vi havde lejet en Norsk Regatta båd på 19´ med en 80 hk Honda på og det var et super sæt. Alt virkede som det skulle og motor var serviceret og kampklar.

Jeg må sige at min skepsis blev gjort til skamme for alt var super fint og Kurt som driver stedet "Saltstraumen Fiske Camp" var en super behagelig, flink og servicemindet fyr der vidste lige hvordan vi lystfiskere ville have det. Dejligt med forståelse - Noget vores koner/kærester kunne lære meget af.. ;-)

Trænger i til en tur i det Norske så er det bestemt værd at besøge Kurt og hans fiskecamp - Vi kommer ihvertfald helt sikker tilbage næste år. I kan se mere på www.sfc.no eller ved at klikke her..

PS: Senere kommer der lidt undervandsvideo deroppe fra. Har ikke nået at få set det hele igennem men ser ud som om der er blevet nogle gode optagelser..

Mvh Kenneth, Team No Name

Selvfølgelig var der Garmin i bådene...

Så pakkes der helleflynder ned på sidstedagen..

De har ialt 19 Regatta både. 2 Af dem er med 80 hk og resten med 60 hk... Super fine fiskemaskiner til det fprmål deroppe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til top