Dagbog Team Mette, No Name, Odin, Belize, Thilde, Anja D.19.04.15

Beretning fra Team No Name:
Svær dag på Møn og bedst som man troede man skulle trække årets første nulbon fik vi gang i fiskeriet. Så endte med super fiskeri og den største på 10,7 kg taget på danish lure Jønnson i farven opel/obel. Fantastisk vejr og pølser var der også tid til. 
Fik afprøvet den nye transducer som Garmin selv har udviklet nemlig en GT51TM som er dobbelt så kraftig i chirp sendestyrke end dens lillebror Airmar 150TM og det tegner lovende. Eksperimenterede lidt med at indstille faste frekvenser og umiddelbart er frekvenserne omkring 80-100 de bedste at se fødefisk og enkeltstående laks på under trolling. Ihvertfald set ud fra testen igår.
Wienerpølser var der også tid til. ;-)

Beretning fra Team Odin:
En flot dag på Østersøen hvor laksene ikke stod i kø for at hugge. Der var nu ellers fødefisk nok i de rigtige dybder, men det hjalp ikke det store. Det blev til nogle laks op til 7 kg, og så var der tid til at lege med de nye 7410XSV instrumenter og CHIRP TM51. Det tegner rigtigt godt, og det var specielt interessant at se forskellen mellem det traditionelle 200khz/50khz og CHIRP.

Beretning fra Team Mette:
Fin dag på vandet med lidt fisk og masser af fødefisk på Garmin 721xs skærmen
FreddiBeretning fra Team Belize:
Det blev en svær dag at få laksen i tale. Jeg fik 3 stk. den ene i båden, de 2 andre på undervandskamera!!

I kan se lidt Watervolf video ved at klikke her..

Beretning fra Team Anja:
???

Beretning fra Team Dino:
???

Beretning fra Team Thilde:
??

   
   

 

 

 

 

 

 

 

 

Til top