Dagbog Team SEP, Odin, Mette, No Name, Karisma, Frigg, Blue Bird, Thilde, Dino og Jeanne dArc på Møn D.06.04.15

I

Beretning fra Team SEP:
FLOT dag med blandede oplevelser og store øjeblikke !

Ud af havnen kl 0500 – blåt for at erfare at Freddi lå en sm foran ;-)

 Nå men vi skulle samme sted hen – nemlig sydpå. Satte tre sideplaner men nåede kun to før der var dobbelthug. Så er det man tænker – hvad skal jeg gøre med alle de fisk (men det er der altid en ordning på – for så galt går det aldrig).
Herefter blev jeg ramt af alle mulige tekniske problemer Grrr men der var tid til at få et par laks mere i båden. Bedre vejr findes ikke … og Østersøen er mageløs!!

SEP
Beretning fra Team Jeanne dÁrc:

Rigtig god og lang dag på Østersøen, i kanon godt vejr. Mange gode kontakter med de største på 8-9-10 kg.
Fiskehilsen, Jørgen


Beretning fra Team Mette:
var en tur på østersøen i fredags sammen med 100 andre
Det blev en rigtig god dag med mange laks og fint vejr
størst blev 16,2kg
Freddi


Beretning fra Team No Name:
OK dag men de store udeblev igen. Størst til brormand på 10 kg.

Beretning fra Team Ronja:
Havde taget mig en fridag for det gode vejr skyld......
Tror ikke det muligt er at finde mere stille vejr på Østersøen.
Havde en del problemer med at få fiskene til at leje med, men da dagen var omme, lå en på 6 og en på 9,3 i kassen

Beretning Team Dino:
verdens klasse fiskeri og vejr på møn i dag for anden gang i træk fik jeg en ny pr og br rekord største fisk på 15.2 kg så jeg må vel snart diske op med et dobbelskud.

Beretning fra Team Anja:
Var på en eftermiddagstur d. 10. april i glimrende vejr. Vi sejlede ud af havnen ca. kl. 14. og startede fiskeriet i kondomet, og
krydsede udefter. Det blev til at par små torsk, men ca. 5 mil før 40 meteren var der rigtigt mange føde fisk og lidt krydsen frem og tilbage her resulterede i svogers første laks på 5,2 kg.  Den blev taget i et dobbelthug, men den anden så vi ikke noget til. Det og nogle små torsk blev dagens fangst. Var i havn kl. 21. 

Beretning Team Odin:
En flot og stille dag på Østersøen. Startede nord for separeringen og fiskede der indtil frokost uden der skete noget. Så ikke så meget på loddet af stimer. Om eftermiddagen rykkede jeg syd for separeringen men lige lidt hjalp det. Samlet blev det til 2 mistede fisk men ingen i kassen, så en dårlig dag for Odin.

Beretning Team Karisma:
Så var vi afsted igen igen, som så mange andre!!! Brormand fik blod på tanden fra sidste tur, og måtte med igen under lidt mere roligt vand.
Fiskeriet gik fint, dog med 7 mistede fisk!!! Det er som om de napper meget forsigtigt til tider!!!! Brormand fik noget af en cirkus fisk på, der gik helt fri af vandet 6 gange og en meget dramatisk landing af fisken gjorde det ikke mindre spændende, men op i båden kom den og vægten sagde 11,5 kg som også var dagens største.Beretning Team Blue Bird:
Endnu ikke modtaget!

Beretning Team Frigg:
Det var en skøn morgen og Dronning Alexsnadrines bro, stod flot i morgendisen.
Jeg havde svigerfar med og det er aldrig kedeligt. Heldigvis for det, for fisk var der ingen af. Vi lå syd for separationen hele dagen. På et tidspunkt kunne jeg tælle 52 småbåde rundt om os. Den mindste var en lille gummibåd😳
Vi nød det gode vejr og sejlede hjem mod Klintholm havn kl. 17.00😎


Møn broen


Stille vejr på 40 meteren

 

 

 

 

 

 

 

Til top