Dagbog Team No Name D.04.06.15Trængte mentalt til en fisketur så der var jo ikke andet for end at tage sig en fridag fra jobbet. Martin var klar så vi tog en hyggetur ud fra stigsnæs for at pjatte lidt torsk på let grej og hold da op vi fik torsk for alle pengene. Små jigs, små lette 6 fods stænger og små hjul med 0,13 fletline og så var der dømt sjov og ballade med en masse torsk på mellem 1.-3 kg. 
Havde den nye Panoptix transducer monteret på elmotoren så selvom vi egentlig havde alt for travlt til at lege med elektronikken fik jeg da leget lidt med det. 
På et tidspunkt var fiskene væk og så sagde jeg til martin at iflg Live Wü 3 D billedet fra Panoptix transduceren skulle fiskene stå over til venstre så det var jo oplagt at teste om de nu også gjorde det. Vi flyttede båden lidt over til venstre og wupti der var fiskene igen. :-) En Panoptix transducer scanner et kæmpe område i forhold til traditionelle transduceren så det bliver svært for fiskene at gemme sig i fremtiden. Der er stadig meget at teste og lære med Panoptix transduceren men det tegner lovende og snart kommer den store Panoptix Down transducer på også :-)
Efter en 3 timer med masser af torsk tog vi et smut på fjorden for at afprøve et nyt område til gedder men det gav ikke andet end frisk luft.I

   
   

 

 

 

 

 

 

 

 

Til top