Dagbog Team Mette, Ronja, Belize, No Name, Odin, Hæslig, Dino i Påsken 2014

Beretning Team Mette:
Har brugt er par dage ved møn med super fiskeri og godt vejr størst til os blev 15,5 kg

Beretning Team Belize:
I dag var der masser af fødefisk i vandet, og vi hørte også om enkelte fangster i området, men alle var generelt negative over de få fangster. Hen under aften eksploderede det dog med mange fangster med store fisk. På det tidspunkt lå vi desværre der ikke mere! Det var hvad vi lærte i dag, og endte uden fisk i båden.

Beretning Team Ronja:
Ronja deltog i Klinte cop 2014.
Fredag:  Der viste østersøen sig fra alder flotteste side. Ingen bølger eller vind, kun sol fra en skyfri himmel. Fiskeriet var svært, men vi fik alligevel overlevet et par stykker.
Anders (Team Paroni) var med som gast, og stod for dagens største, og mindste. Så kan man selv regne ud hvor meget skipper selv fik.    Suk!!!
Lørdag:  Noget mere vind, og bølger, men stadig fuld blus på solen. Rigtig lakse vejr. Men kun en mindre fisk kunne vi overliste.......igen stod Anders for fangsten.
En tak til Møn Trollingklub for et godt arrangement.
Hilsen Team Ronja.

Beretning fra Team Dino:
??

Beretning Team No Name:
Var ude fredag i kongevejr. Fiskene var virkelig svære så hen på eftermiddagen sejlede jeg til bananen og tog et par timer der istedet. Bananen gav ikke noget men skulle nok ikke have forladt 40 meteren for fiskene vågnede pluselig op derude men sådan er det jo. Man må tage en chance. En lille laks, 3 hornfisk, 3 sej og 2 torsk var hvad det kunne blive til i No Name denne dag.

Beretning fra Team Odin:
En svær dag hvor det kun blev til 3 mindre laks op til 6kg men med gude vejr. Der var mange føde fisk men trods det skete der ikke så meget hele dagen for mig.

Beretning fra Team Hæslig:
??

 

 

 

 

 

 

 

 

Til top