Dagbog Team No Name D.26.09.14

Ja man troede måske ikke det var muligt, men nu er No Name skibet - min dejlige Ryds 600 BF blevet opgraderet med endnu mere udstyr.

Der er kommet en 12" Garmin Gpsmap 8012 skærm mere i i front og en 10" Garmin Gpsmap 1020xs agter på trollingbaren. Så nu prydes fronten af 2 stk 8008 og 1 stk 8012 skærm og de har jo den super fede feature at de alle kan styres fra den ene skærm og man programmere selv hvad man vil have vist på de enkelte skærme. Desuden er der monteret Chirp TM150 transducer og det nye GCV10 modul med SideWü og DownWü. Jeg har snydt lidt på de her billeder og sat dem på simulator !!


Her Garmins 1020xs monteret agter. Den glæder jeg mig til at bruge i praksis. Især under laksefiskeriet i tåget vejr. Der skal den gøre det endnu mere sikkert at sejle og fiske i tåget vejr. Hvem kender ikke det med at man står og fighter fisk og i et kort øjeblik glemmer man at kigge på radar skærmene i front efter andre både. Her har jeg alle informationerne lige foran næsen og det osse selvom jeg er ved at sætte grej eller fighte fisk. Den kører selvfølgelig i netværk med alle de andre monterede ting så samtlige informationer der kan vises i front kan også komme frem på min 1020 agter.


Skærmen agter er iøvrigt monteret på 2 nedsænkede rustfrie aftagelige beslag således man meget hurtigt kan afmontere den hvis man har brug for det. F.eks når kølekassen skal løftes ind i båden.

ISyntes der står garmin på meget efterhånden. Der må snart være mængde rabat ;-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til top