Dagbog Team No Name, Mette, Odin, Anja, Belize D.16.04.14

Beretning Team No Name:
Det super flotte vejr der var lovet gjorde at vi valgte at satse og tage på langfart med udgang fra Klintholm. Havde idag min lillebror med ude og fiske. Det var ikke den store succes så kl 12-13 stykker hev vi klumperne og sejlede til en ny plads. Det hjalp lidt. Sluttede på 4 fisk men med et fint snit mellem 8,6 kg og 12 kg. Ingen tåge, ingen vind og ingen bølger så det var bare dejligt.
Ét styk vakuumpakket 12 kgs fisk. Til alle der ikke har en vakuumpakker. Køb en! I bliver så glade for den. Vakuumpakker
i fisken ordentligt i en tyk vakuumpose ja så kan i faktisk holde dem friske helt indtil næste sæson starter.
Det gør en kæmpe forskel i forhold til en alm. rørpose der er fyldt med luft.

I

Beretning Team Odin:
En fin dag fra Møn med flot vejr. Fiskeriet var ikke i top for mig, men det blev dog til 7 laks op til 8kg. Ud over de 7 laks fangede jeg årets mindste  lakse på 25 cm, utroligt at den huggede på blinket der var næste 1/3 af dens størrelse. Fik også prøvet mit nye Garmin kamera og det fungerer perfekt. Tager gode videoer og foto og er nemt at bruge.

Beretning Team Mette:
God tur fra Møn i flot vejr. Største blev 12,7 kg. Foto kommer senere.

Beretning Team Anja:

Beretning Team Belize:
Supervejr skulle udnyttes til at få luftet Belize efter laaaang tid. Det blev til 4 laks med de 3 i båden. Største laks til Nick på 12 kg. Ny PR. 3 af laksene blev taget under 75 fod, og kun den ene i overfladen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Til top