Dagbog Team No Name, Mette og Odin D.01.03.14

Beretning fra Team No Name:
Udgangshavnen var Klintholm Havn. Næsten ingen tåge til at starte med men det skal jeg da lige love for de fik lavet om på. Efter ca 1 times fiskeri kom tågen og lukkede fuldstændig til. Så husk og køb en radar hvis du ikke har. Den er et must til dette fiskeri. Der var højst 50 m. sigt det meste af tiden og uden radar og AIS havde vi allel været på spanden.

Fint fiskeri hvor kaptajnens største var på 12,5 kg og Martin med størst på 10,7kg . Bedst var Danish Lure i kobber/Schlûter farverne men løje kastede også en enkelt af sig.

Beretning fra Team Odin:
Første gang på havet i år fra Klintholm, ingen vind men meget tåget. På vejen ud gik det meget godt med rimeligt sigt, men efter en times fiskeri var det slut med sigt. Det skulle kun være en kort dag da jeg skulle være i havn kl. 13.30, men tre gode fisk blev det dog til med de 2 størst på 12kg og 12,5kg. Da jeg kom i havn var det så tåget at man ikke kunne se begge sider i indsejlingen. Godt jeg havde et spor at sejle efter fra da jeg sejlede ud, ellers kunne det være noget svært at finde rampen.

Beretning fra Team Mette:
Hej. Igen en rigtig god dag på Østersøen . Størst fisk til os blev 11kg
Freddi


Ja det er hårdt at fiske eller måske er det alderen der trykker lidt også !! 2 x Morfar på én tur.

 

 

 

 

 

 

 

 

Til top