Dagbog Team No Name, Chrisma og Dino D.27.02.13

 

Beretning fra Team Chrisma:
Hej!!! hjemvendt fra en svær fiskedag, med meget tåge, og 2 timer sejlads hjem med 8 - 12 knob, så er laksefeberen kureret for en uge eller 2. Den amerikanske hemmelighed slog til igen, Jeg kalder den but plug, tror vist nok den hedder cut plug!!! Fisket på en blank 11" flasher i 80 fod. :-)

Beretning fra Team No Name:
Efter stor overtalelse fra Martin tog vi ud efter laks selvom jeg havde været syg om natten men laksefeberen huserede jo også og så glemmer man nogle gange fornuften.. Megen tåge og en del mere vind end lovet mødte os ved 40 meteren. Vi fiskede kun små 5 timer og sejlede så ind igen da jeg var dårlig men trods den korte tid fik vi alligevel en del fisk oppe og vende i båden på mellem 4 og 9,5 kg. En del både kom idag ind med nulbon..

Beretning fra Team Dino:
havde erik (team marta ) med som gast.
vi fiskede nord for separeringen og der var også en del føde fiske men det bliv til en 0 tur for vores side af fik 1 tilbud på en laaaang dag. men vi fik da grillet nogle pølser . men sikke en tur hjem ad med 8-10 kn og lidt zigzag mellem de store skibe i tæt tåge vi kunne kun lugte diesel røgen fra dem og se kølevandet fra dem en dag man godt kan være foruden.

 

 

 

 

 

Til top