Dagbog Team No Name D.25.12.13

Så kom der nyt udstyr i båden ... Mit GMI10 display og GHC10 display er blevet udskiftet til Garmins fremtidige nye sorte "Look" og det ser super godt ud sammen med mine 2 stk 8008ére. Udover det sorte look er de blevet fladere, har fået en bedre og meget tydelig skærm samt nye indstillingsmuligheder .Så nu er No Name opdateret igen - Nu mangler vi så bare noget fiskefritid.

En god kammerat sagde for nylig følgende til mig "Have you ever tryied Black - You never want to go back! " Jeg undre mig bare stadig over hvor han ved det fra!!!!! ;-)


Det nye Cockpit - Ja den skæmmer måske lidt den Fish Hawk der i midten, men jeg venter også stadig spændt på at Garmin får udviklet en Sensor der kan aflæses via deres instrumenter, men får nok lov at vente længe!! ;-(


Her GHC20 og GMI20 i nat mode..

 


Autopiloten kan både styres fra GHC20 displayet eller fra 8008éren - Smart!


De nye 8000 skærme kan vise en masse forskellige informationer på samme skærmbillede - Se bare ovenstående billede.

 

Og når nu jeg var igang kunne jeg lige så godt få opdateret skidtet også. SUper super nemt med Garmin. Sæt opdateringen der ligges på et SD kort ind i kortlæseren og Garmin systemet sørger selv for at opdatere hele systemet. (Se ovenstående hvor man kan se at alt er igang med at opdateres)
På nedenstående billede vises en oversigt over Marinenetværks enhederne tilsluttet på denne båd. (tilsluttet via Garmin netværkskabel) Der vises gl version (den i parantes) og den nye version som der opdateres til. Før dette har den opdateret alle enheder der er sammenkoblet via Nmea2000 netværket så som Autopilot, GMI displayet, Gps antennerne, diverse sensorer m.m. på samme måde som her med Netværket. Alt sammen i én og samme proces.

 

 

 

 

 

 

 

 

Til top