Dagbog Team No Name D.24.11.12

IVar en tur ude efter ørred idag. Med havde jeg selveste Danmarksmesteren i trolling så helt galt kunne det jo ikke gå ;-)
Udover at være Danmarksmester i trolling så er han også utrolig god til at rode i en båd med blink og blinkæsker...!

Nå men det blev en god og hyggelig tur med godt med fisk hvor ovenstående på 3,7 kg var dagens største. Der blev ligeledes tid til at få testet nogle nye ting af på båden og en ny stangserie!!!


Først og fremmest skulle der afprøves propellere som venligst var udlånt af Yamaha/Leif Larsen Marine - Tak for det.
Det er utroilgt hvor meget forskel der kan være på de forskellige diameter og stignings effekt på båden. Måske derfor at
Yamaha er en af dem med det allerstørste proppeller program indenfor udenbordsmotorer.


Nyeste skud på stammen fra Daiwa. Den helt nye Daiwa Linear Interline med "riffelgang" i klingen for mindre friktion. Udviklet i samarbejde med Jagt og Fiskerimagasinet i Kbh hvorfor disse også har eneforhandlingen af disse stænger. Lettere klinge, Bedre øje fra Fuji og tyndere håndtag er nogle af forbedringerne på denne stang. Jeg testede den idag på vandet og de er super lækre men øv nu bliver man jo nødt til at skifte sine stænger ud.

I første omgang kommer den til landet i 7´ og 8´da trenden jo er kortere stænger. Senere også i 8,6´ og 9´

 

   

GMI 10 displayet viser alle motordata fra Yamahaén

 

 
Det nye instrumentbord på Rydsén fungere super...

 

Danmarksmesteren fik på falderebet lov til også at fighte en fange en fisk. Kameramanden var hurtig og fange den på billedet i springende tilstand :-)

Og til alle dem der ikke fangede noget idag så husk at Danmarksmesteren holder Trolling Skole næste weekend hos Per fra Vestsjællands Marine Service. ;-)

 

 

 

 

 

Til top