Team Chrisma, No Name, Mette, Blue Bird, Njord og Martha i dagene fra 22-24.03.12

I

Beretning fra Team No Name:
Var på Møn fredag og lørdag. Fredag med Søren Laumann . Ok med fisk men lidt svære var de den dag medmindre man ramte dem lige i røven. Største den dag var 12,2 . Tågen kom lynhurtigt henad ved 14 tiden.
Lørdag med Martin. Igen fint med fisk. Bedste var et trippelhug med 7,5-9,5 og 9,8 kg. Desværre kom der igen tåge kort tid efter solen var stået op.

Fulgtes med min gamle båd og den nye ejer derud af.
Det er nu en flot båd.


Han var så flink at tage et billede af min ryds.. Desværre lidt sløret. Om det så er udstyret eller fotografen der svigtede skal jeg lade være usagt ;-)
   

 Beretning Team Chrisma:
Fiskeriet torsdag var svært for os, men det lykkede os at fange en 9,5 kg som største fisk.

Fiskeriet fredag gik over og blev en uforglemmelig oplevelse for mig 😊 4 stk. over 10 med de 2 største på 13,8 og 12 kg. Så ny pr. og br. til mig 😄 ellers havde vi en dag med masser af fight og mange kontakter, dobbelt huk og trible huk, uden tvivl den vildeste dag for team Chrisma til dato.
Tak til gasten Nicoleg for et par super hyggelige dage på vandet og for at have kuren til laksen, ifølge en flasher og stiv der fangede 6 laks den dag og 3 af dem var over 10 kg.

Beretning Team Blue Bird:
Blue Bird på Møn igår 24 MAR.
Efter nogle kanon PR ture som gast, måtte Blue Bird selv have vand under kølen. Syd for trafikken 28 sm fra Klintholm blev grejet sat, og inden der var gået meget mere end 1,5 time var der tre fisk i båden. Ny PR til Gasten, som fik sin første laks på 5,5 kg.
Kaptajnen måtte sætte dagsordenen med denne 10''er, som huggede på Grizzly Big Salmon i "Pola Pede" udgaven i 70 fod. Samme agn og dybde som PR''eren fra i søndags. Tågen kom for at blive og fiskeriet døde ud. Vi havde to kontakter mere som smuttede sin vej. Ok med fødefisk, som indimellem kom i masive stimer. Radar og AIS kom til sin ret og var mildest talt uundværligt denne grå og fugtige dag på Østersøen.
De små fugle kunne ikke finde vej så vi havde en lille ""matros med en times tid, og som fik samlet krummer op imellem benene på os. Meget sød lille følgesvend.

 

Beretning fra Team Mette:
har også været på møn et par dage i til tider meget diset vejr største fisk var 9,2 kg.
Freddi

Beretning fra Team Martha:
Så lykkedes det endelig at komme på havet efter at "Martha" lige skulle ha en opfriskning efter vinteren og der også skulle monteres
ais så vi forhåbentligt ikke skal gentage sidste års ubehalige oplevelse.
Turen gik fra klintholm til 40 meteren i okay solskinsvejr. Men efter en times fiskeri lukkede tågen desværre for udsigten igen og den blev der resten af dagen.
Turen gik fint. Min bror og jeg fangede 3 laks med den største på 9,5 kg så nu er der da hul igennem. (sidste år startede med 3 nulture!)
Radar og ais kørte på højtryk hele dagen og jeg er rigtig glad for at jeg fik den monteret. Man har det noget bedre med at vide hvor de tunge drenge er henne.

Mvh Erik Petersen

 

Beretning fra Team Njord:
Så kom højtrykket, der gjorde det muligt at fiske på Møn flere dage i træk, og fisket blev der gjort, og fisk blev der landet! En hel del fisk kom ombord på Njord. Alt fra 4 til 11 kg.´s laks og havørreder fra 4 til 6,3 kg. Det har simpelthen været nogle fantastiske dage, der
mindede meget om det skønne fiskeri vi havde i påsken sidste år.

Vejret viste sig fra alle sine forskellige sider. Da havdisen pludselig lå omkring os på Møn og Rügen, var jeg virkelig meget glad
for min radar. Den er altså et rigtig nyttigt redskab at have med sig, faktisk vil jeg gå så langt som til at sige nødvendigt, for når
sigtbarheden bliver så dårlig, er man prisgivet uden. Jeg har selv sejlet uden radar i et par år, og jeg har virkelig selv følt mig på
skideren, når tågen lukkede, men den tid er altså slut, og jeg vil på det kraftigste opfordre alle, der ikke har fået anskaffet sig én, til
at gøre det. Det er jo ikke nødvendigvis kun én selv det går ud over! Undskyld prædikenen, men jeg synes bare, at jeg har mødt alt for mange trollingbåde syd for separeringen de sidste par dage, der hverken har haft AIS eller radar, og hvis man krydser renden med så dårligt et sigte, er det ligefrem Dumt.

Jeg har haft flere gæster med ombord de sidste par dage. Jeg vil gerne sige tak til Mads Jyde, Kenneth Bang og Thomas Høstbo for nogle gode fiske-stunder. Billederne her er et lille udpluk fra de gode dage på Rügen. Lad os nu bare håbe at vi får en påske magen til sidste år.
Vi ses på Møn.

Beretning fra Team Anja:
Jeg var i den nye ”Anja” på Møn søndag d. 25. marts. Sejlede ud ved 10 tiden i håb om at tågen var lettet. Det var den, men kun de første 10 mil ud. Herefter var der begrænset sigt. For ikke at komme i vejen for alt for mange blev jeg derfor inde omkring 30 meters dybde indtil kl 15. hvor tågen lettede. 40 meteren blev afprøvet i de næste 3 timer.

For at gøre en lang historie kort. Jeg fik lidt ålegræs og loddede en masse fødefisk, men fik ikke et eneste hug.

Med venlig hilsen

JAN BACK JØRGENSEN


 


 

 

 

Til top