Dagbog Team No Name D.19.10.12

Så kom der sku ny maskine på No Name og for s..... hvor er det en dejlig maskine sådan en Yamaha 150 hk. Min tidligere Yamaha 115 hk var jeg også utrolig glad for og nu glæder jeg mig til en masse dejlige timer på vandet med min nye motor.

Den er købt hos Leif Larsen Marine der er autoriseret Yamaha forhandler på sydfyn. Fantastisk service og Henrik fra LLM har været utrolig behjælpelig og ydet en rigtig fin service og ikke mindst support. Jeg har selv monteret motoren dog med den undtagelse at Per fra Vestsjællands Marineservice har hægtet den på båden for mig, for uden en kran er det altså ikke nemt.

I

Den nye maskine sender Nmea2000 ud og kombineret med Garmins fine elektronik, der også er fuldt kompatible med motordatene fra de fleste motorer, ja så spiller det bare. Har godt nok også de digitale Yamaha instrumenter på men det ser da smart ud på den store skærm :-)

Der er også monteret startspærre på båden/motoren. Det er originalt Yamaha og medfølger idag på alle de større Yamaha og Yamaha er de eneste der har startspærre. Med startspærren aktiveret som foregår via en lille håndsender så kan de bare glemme at starte den. Stjæler tyven motoren med startspærren aktiveret, afmontere startspærren, så kan han godt starte den men han kan maks sejle med 2000 omd/min. Startspærren kan ikke ved uheld eller lign aktiveres af håndsender mens der er tænding på motoren. En fin sikkerhedsforanstaltning. Var lidt skeptisk ved startspærren inden jeg fik den leveret men syntes faktisk det fungere super og er meget nemt at montere..

 

Her netop hjemkommet fra Per hvor motoren blev boltet på. Tak til Per for hurtig og god service ;-) Ja den spinner altså bare som en mis...

 

 

 

 

 

 

 

Til top