Team No Name, Mette, Stoffer, Basse og Chrisma D.14.03.12

Beretning fra Team Basse/Blue Bird:
Team Basse med min ven Lars ved roret havde behov for en gast som vidste hvor fiskene stod. :D Så jeg tog selvfølgelig med på laksesats ved 40 meteren.
Afsted mod Klintholm kl. dolk, til mødet med en masse andre Trollingtosser, som havde taget vejen derned. Overskyet var det blevet på vej derud, men fiskeriet startede godt, med en nye PR Laks på 13 kg og kun 105 cm, som huggede på Apex 5,5" i farven sølv, grøn, orange fisket bag Dipsy. Flot fight med flere spring og fede udløb. Lækkert at fighte sin nye PR på et nyt Tekota. De kører bare. :-) Huggede på 42 meter vand og i områder med godt med fødefisk. Sild og Brislinger i mavnen og den blev dagens støreste ud af 4 fisk i båden. Ny PR to ture i træk. Hvad sker der mon næste gang??

Det va så dagen hvor gasten på Team Basse rundbarberede kaptajnens røv med en 4-0 sejr... 8, 8.5, 11 og 13 kg laks.. Fantastisk dag på Østersøen.. Tak til Lars for gavmildhed og forståelse... :-)


11 og 13 kgs Laks, 40 meteren

Mvh
Brian Blue Bird

Beretning fra Team No Name:
Endelig dagen hvor båden skulle døbes i skæl :-) Startede med lidt batteri problemer. Først i havnen senere i høj bølgegang halvvejs til 40 meteren. Efter lidt roden rundt fandt jeg ud af det ene batteri var faldet sammen. Så i høj bølgegang måtte jeg ned og rode med strømkabler, hvilket bagefter også resulterede i en ULRIK :-(.
Efter at have løst problemet sejlede vi til pladsen og satte grejet. Fiskeriet gik fint og der kom sølvtøj i båden. Største på 12,5 og 10,7 kg.


Beretning fra Team Mette:

Super dag på vandet mange fisk både stor og små. Størst på 13,8 kg.

Freddi


Se det er god stil. Pølsevognen står klar når man kommer i havn. ;-)

Beretning fra Team Chrisma: 
Turen Startede i klintholm havn kl 6.30 med at jeg bakkede ind i en bil med traileren, derefter glemte jeg med madpakke i bilen, fandt ud af det lige ude for havnen, så ind igen. (tak for gastens tålmodighed) Så kan dagen sku da kun blive bedre hva. Det blev den da heldigvis også, 4 fisk i båden, endte det med 😃 største ca. 9 kg.
Tak for en hyggelig dag på vandet og til gasten Nicoleg fra Team Drævg.

Beretning fra Team Gnavpot:
Hej så kom der endeligt også lidt fra mig fra turen til Møn onsdag d. 14.03.12 Så blev det endelig til en fridag hvor jeg kunne komme en tur på vandet og få testet båden og udstyret efter vinteren. Det blev til en god dag med et rigtig godt fiskeri med bedst før middag de 2 største på 11,2 og 10,6 kg Så nu er båden tunet og klar til Bornholm til Trollingtræf hos Melsted Trolling Center til 10 dages fiskeri i Påsken. Der er desværre ingen billeder da der ikke lå noget på SD kortet da jeg kom hjem :-(

 

 

 

 

 

Til top