Team Mette, No Name, Chrisma, Martha, Blue Bird og AnjaBeretning fra Blue Bird:
Ny BR og PR Laks i Team Blue Bird.
Igår var Lars fra "Team Basse" med som Gast i Blue Bird, og han havde gode fisk tilgode efter han i Marts havde sejlet Kaptajnen til ny PR i hans båd.
Grejet blev sat på 40 meteren syd for trafikken, og dagen startede fint med nogle fine 5 kgs fisk. Så var vi ligesom igang. Op ad dagen ved "Pikke-manden" på 35 meter vand, gav Lars ene hjul kort lyd fra sig.. Øv kun et hug. Båden fik kort noget mere gas og efterfølgende 20 grader mod bagbord på piloten (accerlation og spinstop), ja Så skal jeg sku love for at laksen vendte tilbage. Et kanon hug og udløb til følge. Efter en Tung fight med gode udløb, ja så kunne vi nette Blue Birds nye BR og Lars nye PR Laks på 14,2 kg og 108 cm. Agnen var Grizzly Salar M i Blå, gul, blank, fisket blybelastet bag sideplaner. Denne ene agn gav de fleste fisk denne dejlige dag på Østersøen hvor vandet var fladt og humøret højt. :o)

Kaptajnen var igen gæstfri, og stillede sig godt tilfreds med en 9,3 kg, i top, fanget I et dobbelt hug hvor den ene stod af, i 70 fod, og igen var det Grizzly Big Salmon i "Polka Pede" udgaven som laksen faldt for. Denne agn har fisket rigtig godt i dybet i år. Vi skiftede fart fra tidligere 2,2-2,4 til 2,8-3,0 kn og det gav godt med fisk i båden denne dag selvom vandet kun var 4,3 gr.

Mvh Brian "Blue Bird"

 

 

Dagen sluttede vi af på god maner med et gedint måltid mad på Hyttefadet.. Sikke en Wiener-plade...

 

Beretning fra Anja:
Var på Møn tirsdag d. 3. april. Ligesom en hel del andre.
Dagen startede lidt problematisk, idet vi måtte låne noget strøm af Jeanne d'arc for at starte. Det har efterfølgende vist sig, at det skyldes et "mand over bord" apparat, som ikke blev slukket. Der er nu etableret en hovedafbryder.
Vi fik 3 fisk i 4 tilbud. Det var en regnbue på 4 kg. og 2 laks på 10 kg. Regnbuen var med fine finner, men med den flotteste farve i kødet og smagte fortrinligt.* Var hele dagen på 40 meteren og længere ude, på den danske side.
Jan

Beretning fra Martha:
Så gik turen endnu en gang til Møn. Vækkeuret ringede kl 3.!Søvnig smiley
Vi sejlede ud til 40 meteren ved 6-tiden og nød den flotte solopgang på vej ud.
Der var rigtig mange andre som havde fået samme ide denne dag så der var trængsel derude men dog ingen pladsproblemer.
Det var for en gang skyld ikke tåget så det var rart med en tur hvor man også kunne nyde udsigten lidt.
Fangstmæssigt okay. Vi fik 4 laks i båden. Allesammen omkring de 5 kg, så heller ingen kæmper til os denne dag. Men den skal nok komme!.. Jeg blir ved til den ligger på dørken!.

Mvh Erik Petersen (Martha)Beretning fra Chrisma:

Fiskede syd for separeringen, svært for os, indtil efter 12:30 hvor vi fik begge fisk fra et db huk største 12,5 kg som også blev dagens største. Vi fangede også en mærkede fisk ( se billede ) tak for en god tur på Østersøen med Danny.

Beretning fra Mette:
Super dag tirsdag på møn mange flotte og stærke fisk var oppe at vende
Størst på 12,2 kg
Freddi

Beretning fra No Name:
Endnu en fin dag med sølvtøj i båden. Ingen større end 9,8 kg denne dag men det er jo også en flot fisk.


Skivet på plads foran lejligheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til top