Team No Name sommerferie 2011

Var en tur i Thailand på familieferie meeen det skal jo ikke afholde en fra lidt fiskeri mens man er der. Var egentlig planen først at jeg skulle ud med båd dernede men ombestemte mig og fik lyst til at prøve deres ferskvandsfiskeri.

Se billederne her:


Ja ser måske lidt anstrengt ud, men havde et hyr med at få taget billede af den. Den var ved at stikke af hele tiden. Det iøvrigt en Siamese Carp på ca 20 kg.


Her undertegnede med en Alligator Gar på ca 14 kg fanget på en halv sildelignende tingest..


Redtail Catfish på ca 15 kg. Dem fangede jeg 5 af ialt på min tur.


Et stemningsbillede fra søen jeg fiskede i i Krabi, Thailand.

Her 2 billeder af en meget træt fightende mand der fiskede i samme sø som mig!


Stangen knak simpelthen under fighten så han måtte have hjælp til at få den ind.


Her det eneste billede der nåede at blive taget af hans fisk for 10 sek. senere gav den fangeren i den sorte trøje sådan en flad med halen og stak af igen. En fisk på 100+ kg men se også lige hvor stor en mund den har. Hans hoved kunne jo være derinde. At dømme ud fra mandens bandeord så tror jeg faktisk det gjorde pænt av :-)Her billeder fra en anden sø der lå på turistøen Phuket. Et hårdt fisket vand men proppet med fisk. Fangede omkring 20 fisk denne dag og alle var pæne fisk der fightede som sindsyge så det var en godt og vel træt mand der kom hjem på hotellet igen efter fisketuren.


Pacu ca 3 kg


Striped Catfish - Dem fangede jeg mange af i den her sø.


Redtail catfish ca 7-8 kg. De kæmper helt vildt!

 

Nedenstående er billeder fra en snorkeltur til øerne ude ved Phi Phi Island. Kastede man et stykke brød i vandet kom der ud af ingenting massevis af disse grønne fisk. Utroligt flotte. De iøvrigt også rigtig glade for bananer. Så kommer du til Thailand så snyd ikke dig selv for at snorkle dernede og husk en banan. Du kan fodre dem af hånden og det er meget facinerende.

Det var sku sådan nogle farvede aborrer vi skulle have herhjemme i kolde våde Danmark.

Mvh

Kenneth Hansen
Team No Name

 

 

 

 

 

 

Til top