Garmin GSD 24 ekkolodsmodul

D.12.01.12
Her lige lidt nye billeder af GSD24 modulet efter test herhjemme i Køge Bugt. Nedenstående 5 billeder er GSD24 med en Airmar p66 transducer monteret på hækken.

Jeg har haft en del henvendelser vedr det nye Garmin GSD 24 ekkolodsmodul som jeg har købt til mig selv og som jeg glæder mig til at teste selv. Indtil det sker kan i læse en amerikansk test/sammenligning af GSD22 og GSD24 ekkolodsmodulerne

ved at klikke her... (Kræver du har Adobe Reader installeret)

Modulet er nu kommet til DK og er klar til levering. Det har en vejl. pris på 3999,-

Og her kan i se en masse skærmbilleder af GSD 24 modulet:

 

Det ser da vildt spændende ud hva!!!

Her kan i læse hvad Garmin skriver om produktet:

Ekkoloddet, vi har ventet på

Garmins kortplottere er kendt for at være suveræne – nu har de fået det længe ventede supplement af ekkolodsteknologi i samme klasse: Det ekkolodsmodul, som Garmin-brugere overalt i verden har ventet på. Navnet er GSD 24 – et ekkolod som kan anvende almindelige transducere til at skabe helt ualmindeligt skarpe ekkolodsbilleder med fantastisk separation på alle dybder helt ned til 1500 meter.

GSD 24 er en knivskarp fishfinder direkte ud af indpakningen, men har samtidig alle de indstillingsmuligheder og velfungerende zoomfunktioner, som den dedikerede bruger kan ønske sig.

Der medfølger tilslutningskit, så eksisterende transducere kan anvendes ved opgradering til GSD 24. Modulet kan glimrende anvendes sammen med standardtransducere med særdeles tilfredsstillende resultater. Ønsker man det absolut fulde udbytte af GSD 24 – også hvad angår separation – anbefales high-end transducere med 1 kW effekt. 

 

 

 

 

 

Til top