Team No Name, Mette og Snehvide D.01.01.10

Så blev det endelig godt vejr og vi havde mulighed for at tage fri så vi drog til Møn efter laks igen. Efter 3 nulture måtte de have en ende og det havde de sørme også.

No Name : Laks på 5 og 6,3 kg og smed 2 :-(

Mette: Laks på 13, 14,9 og 5 kg

Snehvide: Laks på 5, 7,5 og ?? ( Nåede ikke lige og høre den sidste for der havde undertegnet taget grej og var på vej i havn)

En super tur i rigtig flot vejr eneste problem må vist være størrelsesfordelingen på de fisk ;-)

Havde også besøg af fiskerikontrollen. Dvs. de holdte sig i nærheden, udspionerede med kikkert og chikanerede lidt ved at sejle rundt om os, men vi var selvfølgelig fuldstændig kolde for havde selvfølgelig styr på tegnet og fiskede ikke med for mange stænger - Det klart !! I værste fald havde vi jo været nødsaget til at søsætte en torpedo! ;-)


 

 

 

Beretning fra Allan (Njord):
Så gik turen endnu, endnu engang til Rügen, men denne gang ombord på Snehvide. Efter en lang arbejdsdag og enkelte timers søvn blev jeg afhentet af Søren i Næstved, og så vendte vi næserne imod Møn. Vi sejlede fra Møn ved en halv fem-tiden, og efter en times sejlads nåede vi fiskepladserne og fik sat grejet, men hele to timer skulle der til, inden første fisk blev fristet. Dette blev til en laks på 6 kg. Kort efter fik Freddy fra Næstved Bådende dog en rigtig flot fisk på over 15 kg. ombord. Vejret var meget dejligt; Fladt vand og masser af sol, så tiden gik hurtigt indtil næste laks huggede. Denne vejede 5,9 kg. Derefter gik der et godt rum tid, inden næste fisk, en lille 65 centimeter blank torpedo, bed på i 60 fod....Og kort før hjemturen var der bid igen: En flot fisk på 9 kg. landede i båden. Endnu en god dag på Rügen :-) Allan Petersen (Team Njord).

Beretning fra Søren (Snehvide):
Snehvide måtte også en tur på vandet , dennegang havde jeg Allan med fra Njord .
Vi kørte fra Næstved kl 0300 , hvor Allan lige var kommet hjem fra arbejde kl 0130 , så han var lidt træt .
Båden blev søsat ca kl 04 og  ca 30 min senere forlod vi klintholm havn .
Vejret var stille og vi nød turen , stille mod grænsen .
Grejet blev sat , og så måtte vi bare vente . Team Mette dukkede også op og sagde godmorgen .
Efter en time fik vi en 6 kilos fin lille laks . Allan måtte også gå en tur i tutten og tænde for varmen , han trængte til en lille lur .
Senere fik vi et 3 mere op til 9 kilo . Tak til Allan for en hyggelig tur , det er altid rart at have en gast med ombord , der kan det hele .
 
Søren

 

 

 

Til top