Team Njord, Belize, Mette og No Name D.02.04.10Fra No Name:
Undertegnede, Mette og Belize deltog i JSK Furuno Master 2010. Dog uden held. 37 både var tilmeldt konkurrencen. Ialt på 2 fiskedage blev der kun landet 6 laks og 6 havørreder og enkelte torsk. Så et meget magert resultat.
Så også at Bamseline med Søren og Torben ombord var på vandet men der kommer jo nok en rapport. Måske enda sammen men noget om team Bamseline som endnu ikke er oprettet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fra Njord:
Så gik turen endelig igen mod Møn/Rügen efter en ret lang og kold vinter, men nu glemmer vi alt om det. Det er blevet forår og sammen med min far gik turen i går mod Møn/Rügen. Turen gav nu ikke nogle laks denne gang, men til gengæld fangede vi en sulten havørred på 3,5 kg., men efter hvad man kunne høre på VHF´en havde de fleste også svært ved at finde eller lokke laksen til huk. Trods det stor antal både på vandet var det virkelig få lakse-meldinger, man hørte. På trods af det, blev det til en rigtig god tur med sol og roligt vand. Mvh. Allan (Team Njord)

Fra Belize:

Team Belize med til trolling konkurrence med Jysk småbådsklub. Efter 1. fiskedag fik Kim en laks på 2.8 kg hvilket giver en foreløbig 4. plads. Laksen blev fanget i et område hvor der var en del fødefisk hvilket vi ellers ikke havde set meget til indtil da.
 

Bagefter blev det fejret med en tur i baljen.

 Med venlig hilsen
Michael Høj

  

 

 

 

 

 

 

Til top