Dagbog Team No-Name, Mette og Njord D.28.12.09

Beretning fra Team Njord:

Laks, Laks, Laks er hvad man har i hovedet når man mærker den let bidende kulde i ansigtet en smuk og klar, men kølig vinterdag. Ja, spændingen var stor på vej imod fiskepladserne, men den største nydelse idag måtte forblive vejret, idet vi mistede den eneste fisk, der huggede. Det skal dog siges, at det var en pæn laks på omkring de 9 - 10 kg, der nåede helt op på bådsiden, inden den spyttede agnen ud igen!..Ærgerligt, men hvad kan man sige?... Den bliver jo kun større til næste gang:-)
Tak herfra til Thomas Høstbo for en god dag.
 
Mvh. Allan (Team Njord)
 
Ps: Jeg synes, at det er for dårligt, at Freddi og Formanden kan sidde og blære sig med varme pølser med brød en kold dag på Rügen uden at dele ud af godterne :-) 

Beretning fra Team No Name:
Havde aftalt med "Mette" og "Njord" at nu skulle vi prøve laksene ved møn. De måtte jo være der. Det var de også dog ikke i de helt store antal men undertegnede fik 1 stk på ca 5 kg og mistede en lidt større der smutte af på grund af løsline som var forårsaget af manglende autopilot som denne dag havde valgt at strejke. Tror dog kun det er et kabel der er faldet ud men ikke til at rode med ude på vandet i store bølger. Freddi og Kim ombord på Mette havde ingen laks men til gengæld en stor torsk på 9,7 kg der huggede på sideplaner og 30 g. bly. Njord mistede en laks på anskudt til lige under de 10 kg. Så lidt laks var der da og det var dejligt vejr selvom det var MEGET koldt.

PS. Er fuldstændig enig med Njord ang. det med pølser ;-)

 

Her lidt billeder fra turen:

 

 

 

 

 

 

Til top