Dagbog Team No Name, Mette, Tranen, Tusse, Sildekassen, Belize, Ronja og Odin D.13-14.04.09

Ja så var vi afsted igen til Møn´s dejlige laksefiskeri.

Det blev til en del ørred og laks på de 2 dage vi var dernede. Freddi toppede med laks på hele 16,7 kg og Kenneth med en på 12 kg og så gjorde Team Tusse med kaptajn Brian debut som laksefisker da han mandag fangede bådens første laks på hele 11,8 kg- Tillykke til ham.

Nu må det så lige være på sin plads at nævne at både Ulrik og Brian giver omgang i klubben på Torsdag da de begge kan prale med ny PR og BR. Altså 4 omgange ;-)

12 kg

Under fighten med ovenstående laks på 12 kg var alt grejet taget ind undtagen en enkelt sideplaner, der drev efter båden, som var sat i frigear.
Fighten tog vel ca 15-20 min og bedst som den var landet og afkroget og jeg var kommet til mig selv hviner hjulet på stangen med sideplaner. Op kigger jeg og Freddi er tæt på med båden straks fat i VHF og spørge om han har fat i den. Jeg fatter stangen og freddi svarer nej det har han da ikke og allerede inden han svarer går det op for mig det er en laks der har taget min skalle der hang og dinglede i vandet. Desværre er den så yderligt kroget at den smutter da jeg ligger pres på den for at nette den. En laks på en ca 8 kg. En lidt sjov oplevelse var det dog. Så næste gang, så ligger jeg mig ud og medefisker med skaller ;-)

5 billeder modtaget fra team "Odin" og 4 fra "Mette"

Lidt forsinket modtaget men bedre sent end aldrig ;-)

Team Tusse´s fine laks.

 

Team Tusse´s beretning:
Var lige en tur til møn 2 påskedag for at se om team tusse kunne få sin laks om bor.
Lå og fiskede i bananen masser af føde fisk på lodet, så alle odds var med mig. efter et par timers fiskerri var den der den depsi udløste op med alle de andre stænger og igang med den efter 15 min var den godt træt og gled fint i nettet. fuck den var stor syntes jeg i hvertfald og glæden var stor tusses første laks i båden. 11,8 kg stoppede vægten på fint som deby laks......

No Name på vej i havn

 


"Mette" på vej i havn

 

 

Til top