Dagbog Team No Name D.11.10.09

På storebælt efter flade.

Den nye No Name skulle afprøves idag efter at have brugt adskillige timer og dage på at montere massevis af udstyr og lave alt strøm om i båden. Det blev en tur til Storebælt med afgang fra Skælskør havn. Der var lovet svag vind men en del nordgående strøm og overskyet vejr så forholdene burde være optimale. Det var de også. Vi drev ca 0,6-0,7 knob selvom der næsten var vindstille.

Resultatet blev også super godt. Hele 88 fine fladfisk havde vi med hjem. Vi genudsatte ca 25 stk. Største skrubbe var ca 850 gr . Vi fangede mange pæne isinger. Største vejede ca 600 gr. Vi fandt også et sted hvor der holdte en del rødspætter til. Vi fik ialt 7
rødspætter med et par rigtig fine på 1,5 kg og 1,9 kg.

Alle fisk blev taget på rejer og Gulp i farven camo og rød. Gulp virkede rigtig godt igen idag og er en fornøjelse og sætte på krogen og så kan man jo fange 3,4 ja måske 5 flade på én gulp orm nogle gange.

Så alt i alt en super debut for undertegnedes nye båd. Fiskede iøvrigt kun 6 timer ;-)


Martins rødspætte på 1,5 kg.


Kenneths rødspætte på 1,9 kg.

 


Et par billeder af den nye No Name.

Her med sprayhood der er 1 dag gl. på dette billede.

Båden blev overtaget uden udstyr så der var nok og gå til


Fangede også denne grimme satan som vi ikke var helt sikker på at kunne artsbestemme.

Grim og fæl ser den ihvertfald ud.

 


Det meste elektronik er monteret nu mangler vi bare Garmins nye GMR18 HD radome, spulepumpen, radio m. højtalere, fenderholdere, transducer til Cannin Digitroll, udskiftning af slanger til hydraulisk styring og så lige Garmins autopilot m.m. Så ja der er nok lige til et par weekender endnu.

 

 

 

 

 

Til top