Dagbog Team No Name, Mette og Tranen D.10.04.09

14 kg og 99,5 cm.

Vi Havde aftalt at deltage i JSK´s fiskekonkurrence "Furuno Masters" d. 10 og 11. April. Konkurrencen skulle holdes over 2 dage men da det Lørdag blev 1,5 m. høje bølger og 10 ms valgte man at aflyse 2. dagen.

Førstedagen forløb også fint for undertegnede og Freddi der deltog sammen i No Name som et team. Undertegnede fik først en ørred på 3,5 kg og vi blev så enige om at så måtte vi hellere fange en god laks, hvilket vi efterfølgende selvfølgelig gjorde ;-) Det blev sågar til en på hele 14 kg fanget af undertegnede. En flot tyksak ligesom fangeren ;-). Nu måtte vi jo så hellere fange os en torsk mente vi hvis nu nogle var heldige at fange en laks der var større så måtte vi jo skaffe os nok point til at vinde med flest point. Så 15 min. fiskeri efter torsk og en lille fætter på 1 kg´s penge lå på dørken.
Nu var vi egentlig rimelig godt stillet mente vi men vi kunne da lige se om ikke vi var heldige og fange en større ørred. Vi sluttede af med en laks på 8 kg selvom vi ellers havde bestilt en ørred. Men hva den gav nu en meget god fight.

Ulrik fik laks på 10 kg lige før fyraften samt en lille ørred på et par kilo.

Resultatet blev at Team No Name vandt med største Laks på 14 kg og vandt samlet point men der var begrænsning på max en præmie pr. bådteam. Ulrik i Tranen endte på en 6 plads i point konkurrencen.

1. præmien var en meget fin Furuno kombiinstrument til en værdi af 33.000,- så en meget fin præmie må man sige.

Ulrik modtager lidt fiskegrej for sin 6. plads.

Ros til JSK syntes jeg også der skal lyde for de havde styr på tingene og der var sørget for is til fiskene samt havne- og rampeleje samt fællesspisning. Så et fnt arrangement i har der og mon ikke vi deltager igen til næste år !!

Kenneth Team No Name

 

 

 

Til top