Dagbog Team Mette, Belize og No Name D.05.08.09

Vi var 3 både der havde aftalt at tage på Odden efter makreller. Det var et par år siden vi sidst havde været deroppe så mente det var på tide at prøve det af igen.

Kl.03.50 var der afgang fra Shell tanken på Ringstedgade. Det var jo så et helt umenneskeligt tidspunkt Ulrik/Freddi var kommet frem til af forslag til tidspunkt men ikke desto mindre valgte vi at tage det tidlige vogntog for at slippe for kø og biler. Vi kørte derop på 1 time og 20 min og hjem tog knap 2 timer grundet der var folk sku stået op ;-)

Fiskeriet gik fint indtil omkring kl. 10:30 hvor makrellerne fuldstændig klappede næbbet i.

Freddi og Ulrik i Mette fiskede med makrelforfang og kastepirk, No Name trollede i håb om at skille nogle af de små makreller fra og Michael og Co. fiskede efter alt andet end makreller sagde de da!! ;-)

Kl. 14:00 ca valgte undetegnede og "Mette" at tage i havn da der stadig ikke var kommet en eneste makrel mere på land.

På vejen hjem inviterede Freddi på Grillede pølser med brød på en rasteplads med masser af sol som Ulrik havde udvalgt :-) For sol havde vi da næsten ikke fået i løbet af dagen!!!!

Mvh

Kenneth Hansen
No Name

Undertegnede i No Name fiske kun med Gulp skind skåret ud som på billedet. Vi fangede 10 pæne makreller på trolling efter dem.

Til at fange de 10 makreller med brugte vi kun de 2 stykker gulp vi havde skåret om morgenen. De holdte simpelthen hele dagen og så er det meget nemt.

No Name klargører båden

 

Her ved at bakke til den lange flade rampe

 

 


De forbandede sataner var der sku masser af deroppe nord på..

 

Her pølsemand freddi ved at grille frokost ;-)

 

 

 

 

 

 

Til top