Team No Name dagbog d. 09.07.07

Endelig kom det nye Garmin 4012 hjem efter at være længe savnet. Idag var det derfor tid til at få afprøvet det nye iinstrument med en sejltur i kanalen.

Der er tilsluttet en Garmin GMR18 Radome samt et Digitalt ekkolodsmodul (GSD21) og har et Bluechart g2 vision søkort i sig, der med autoguide, gør det muligt at lave ruter uden om lavt vand istedet for den normale lige fugleflugtslinie, hvor der ikke tages hensyn til om man sejler over land osv for at komme til den indtastede position.

Nedenstående nogle skærmeksempler fra testturen, der giver et indtryk af grafik, skærmvisninger m.m.

 

 

 

 

 

 

 

 

Førstehåndsindtrykket er at det er en utrolig nemt lod at finde rundt i og alt i alt er jeg meget imponeret.

Desuden har instrumentet en tydelig og nem aflæselig 12" skærm med en god opløsning og selvom skærmen deles i 3 er hvert vindue stadig rigeli stort til at man kan orientere sig.

Den fremtidige brug vil dog blive spændende og det vil så vise sig om det er lige så godt som førstehåndsindtrykket var...

Ovenstående viser det nye Garmin 4012 kombiinstrument. I nederste venstre hjørne ses et billede af et undervandskamera, der nemt kan tilsluttes instrumentets videoindgang.
Det er spændende og meget informativt med et sådan kamera så man kan se bundforhold osv. Af og til ser man også fisk svømme forbi.

Mvh

Team No Name

Til top