Dagbog Team No Name D.25.06.08

Fladfisketur på bæltet

Med udgangshavn i Skælskør blev det til en tur efter fladfisk. De første 3 timer fangede vi kun 2 små flade, men efter at have brugt en del tid på at finde dem lykkedes det og på de næste 3 timer fik vi 38 flade hvoraf vi måtte genudsætte 8 af dem da de var for tynde. Gennemsnits størrelsen var ellers rigtig fin på alle dem vi fik. Faktisk noget større end den plejer og være. Også dem der blev genudsat.

Vi fik også en lille pigvar og en stor skrubbe på ca 48 cm som desværre var MEGET tynd så derfor valgte makker at genudsætte den.

En rigtig god tur med næsten havblik og en båd der drev med 0,5-0,7 knob iflg. gps.

Idag var også dagen, hvor jeg skulle prøve de nye Gulp Alive. Jeg fiskede hele dagen med reje på den ene krog og Gulp Alive på den anden krog. Fangsterne var ca ligelidt fordelt måske med en lille smule flere point til Gulpén. Ihvertfald så virker det super og så kan det altid ligge i båden. Så gulp ligger altid i min båd og er altid med når der skal fiskes flade. Regner man prisen ud så tror jeg faktisk det er billigere end naturlig agn medmindre man selvfølgelig selv graver den op.

 

 

 

 

 

Til top