Dagbog Team No Name D.12.10.08

Tur på Storebælt

Havde inviteret min lillebror med en tur på Storebælt efter lidt flere fladfisk. Familien får jo hurtigt fundet ud af man fanger dem og aftager dem glædeligt - Især hvis de kan blive flået på begge sider inden de bliver afleveret.....;-)

Vi startede med at se skyen på det øverste store billede hænge over de pladser vi plejer at fiske på da vi kom ud af skælskør fjord, så tog en hurtig beslutning om at sejle op til storebæltsbroen og prøve nogle nye pladser der.. Der var dog ikke meget at komme efter deroppe. Fik kun nogle små isinger så da skyen var væk var det tilbage igen.

Vel ankommet var det stort set havblik men til vores overraskelse drev vi med 1,9-2,2 knob og havde meget svært ved at holde bund. Så vi måtte søge videre efter en plads med fisk. Omkring 13:00 fandt vi endelig et sted, ikke langt fra det oprindelige, hvor der kun var 0,9-1,2 knob og her stod fisken åbenbart også. På 3 timer fik vi 26 flade og de fleste i rigtig fine størrelser. Absolut flest og uden tvivl de største på Gulp. Farven syntes underordnet.

En rigtig god dag på vandet med fantastisk vejr...

Lidt diset var det fra morgen ved broen..


Endnu en på Gulp. Her i natur farven.


Ja lidt kom der jo i posen ;-)

Vi så hele 6 mini delfiner i en flok der blev ved med og svømme rundt om båden....

 

 

 

 

Til top